Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Prijateljica za Maricu iz ŽNV pokrenula GoFundMe kampanju: Kroz život je bila prepuštena sama sebi

Marica Korolija
Foto: RTL
1/8
23.03.2021.
u 14:58

Rajke Bagarić odlučila je pomoći svojoj prijateljici koja se natjecala u showu "Život na vagi".

Marica Korolija iz showa "Život na vagi" imala je teško djetinjstvo i bila je primorana brinuti za cijelu svoju obitelj. Zbog problema kroz koje je prolazila i prolazi njezina prijateljica Rajke Bagarić  je za Maricu pokrenula GoFundMe kampanju. Prijateljstvo Rajke i Marice traje već 15-ak godina i spojio ih je sport, točnije košarka koju su obje trenirale. Rajka je igrala za  ženski košarkaški klub Drava u Novigradu Podravskom u koji je ubrzo stigla i Marica. 

- Sjećam se da nam je Marica puno pomogla, nije mogla fulati koš i te godine je proglašena najboljim strijelcem C lige u kojoj smo igrali. I tako je kroz košarku počelo naše prijateljstvo - ispričala je Rajka za RTL. Njena je ideja bila da s prijateljima pokrene GoFundMe kampanju za Maricu nakon što u finalu "Života na vagi"  njezina prijateljica nije osvojila nagradu, a znala je koliko joj je bilo teško u životu i da joj treba financijska pomoć. Zbog korone i potresa Rajka je svoju ideju malo odgodila i onda je za Dan žena ove godine pokrenula kampanju kojom prije svega želi pomoći Marici da obnovi prozore na kući i riješi i druge probleme vezane za kuću i svoju firmu.

- Maricu poznajem zaista jako dugo i znam koliko je kroz život bila prepuštena sama sebi, uvijek je radila 4,5 poslova, sama si financirala školovanje, živjela u podstanarstvu i stalno se selila. Ozljeda koljena, kile, financijska nestabilnost, ništa ju nije spriječilo da i dalje bude vedra i pozitivna osoba koja je uvijek svima spremna pomoći.

 

 

- Nakon izlaska iz kuće prilikom jednog našeg razgovora spomenula je da su joj prozori u kući u užasno lošem stanju, da su zidovi popucali i da je potrebno iz sigurnosnih razloga to sve skupa malo popraviti. Također mi se požalila da joj je firma u dugovima i da s trenutnim poslovima koje radi ne može skupiti tu svotu novca i za popravak kuće i da plati sve što treba za firmu. Bilo mi je žao što je opet u tako nezgodnoj situaciji, a znam da je u kući u Novigradu htjela posložiti stvari u red, prebaciti svoj obrt, stvoriti si neki normalan dom koji nikada nije imala, ali i da malo stvari krenu svojim putem. - rekla je Rajka. Bojala se i kako će Marica reagirati kada vidi kakvu je akciju pokrenula za nju.

- Nakon što sam pokrenula kampanju prvo sam njoj poslala link na pjesmicu i na samu stranicu. Snimila mi je glasovnu poruku u suzama u kojoj je rekla da su ju emocije savladale i zahvaljivala mi je. Mislim da joj se pjesmica svidjela.- ispričala je Rajka.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije