Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo u vrtić

Preslatki princ George spreman je za novo razdoblje u svom životu

princ george
Foto: Twitter
1/5
07.01.2016.
u 07:12

Medijska histerija bila je posve drukčija kada je Georgeov otac, princ William, krenuo u vrtić 1985., praćen mnoštvom kamera

S malim plavim ruksakom na leđima, dvogodišnji princ George krenuo je u vrtić u Norfolku, na istoku Engleske, pod budnim očima majke Kate koja je s dvije fotografije sačuvala uspomenu na taj događaj.

Fotografije je objavila Kensingtonska palača kako bi zadovoljila znatiželju medija.

Događaj je inače protekao u potpunoj diskreciji kako su roditelji malenog Georgea i željeli. Medijska histerija bila je posve drukčija kada je Georgeov otac, princ William, krenuo u vrtić 1985., praćen mnoštvom kamera.

Princ George, treći u redu za britansko prijestolje, pohađa vrtić Montessori u blizini obiteljske rezidencije Anmer Hall u Norfolku.

Od rođenja njihove dvoje djece, Kate i William provode najveći dio vremena na tom imanju koje im je kraljica Elizabeta II. darovala za vjenčanje, a ne u Kensingtonskoj palači u Londonu.

>>Mala princeza Charlotte obožava plišanog psića

>>Princ George rastopit će vas u trenu! Objavljene božićne fotografije preslatkog dječaka!

Komentara 7

NI
Nikomah95
10:36 07.01.2016.

Baš me interesira trebaju li i oni nositi u vrtić papirnate ručnike, vlažne i papirnate maramice, toaletni papir....

BO
bojnik
17:49 07.01.2016.

Pojedite ga kad vam je tako sladak.

DZ
dz80
08:22 07.01.2016.

hvala bogu da živi donekle normalno ili bar pokušavaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije