Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adan Canto

Preminuo voljeni glumac (42) kojeg smo gledali u 'Designated Survivoru' i 'Narcosima', izgubio bitku s bolešću

Foto: imdb
1/5
09.01.2024.
u 21:40

Cantov američki glumački debi dogodio se u Foxovoj kriminalističkoj triler seriji “The Following”, s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi, 2013. godine.

Meksički glumac Adan Canto preminuo je u dobi od 43. godini nakon kratke borbe s rakom slijepog crijeva, koju je držao u privatnosti, potvrdio je Variety

Canto je rođen u Meksiku, no odrastao je u Teksasu, i rano je započeo svoju glazbenu karijeru. Pisao je pjesme za nekoliko meksičkih TV emisija i filmova, a na kraju je i sam stao na pozornicu u adaptaciji Pedra Almodóvara “All About My Mother”.

VEZANI ČLANCI

Njegova prva TV uloga bila je u "Estado de Gracia" 2009. godine. Cantov američki glumački debi dogodio se u Foxovoj kriminalističkoj triler seriji “The Following”, s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi, 2013. godine.

Nastavio je s ulogama u ABC-jevom sitcomu “Mixology”, Netflixovoj kriminalističkoj drami “Narcos,” “Blood and Oil” i “ Druga prilika." Njegova prva velika filmska uloga bila je utjelovljenje superheroja u Foxovoj seriji "X-Men: Dani prošlosti budućnosti". Iza sebe je ostavio suprugu Stephanie Ann Canto i dvoje djece, Romana Aldera i Evu Josephine.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije