Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paxton Whitehead

Preminuo poznati britanski glumac kojeg pamtimo iz 'Prijatelja': 'Beskrajno ćeš nam nedostajati'

Foto: Youtube screenshot
1/5
21.06.2023.
u 09:30

Paxton je u "Prijateljima" glumio šefa Rachel Green u Bloomingdalesu, u četvrtoj sezoni serije, dok je u "Fraiseru" igrao doktora Campbella

Britanski glumac Paxton Whitehead preminuo je u dobi od 85 godina, a tužnu vijest potvrdio je njegov sin, Charles Whitehead, za The Hollywood Reporter. Sin je također otkrio da je glumac umro u bolnici u Arlington, Virginiji.

Popularnog glumca pamtimo po ulogama u serijama "Prijatelji" i "Fraiser", a igrao je i na Broadwayu sve do 2018. godine.

VEZANI ČLANCI:

Kolege i obožavatelji na društvenim mrežama već dva dana se opraštaju od popularnog glumca.

"Puno toga si nam dao, beskrajno ćeš nam nedostajati", "Toliko talentiran, baš šteta", "Zauvijek ćemo pamtiti njegove legendarne uloge", bili su tek neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Paxton je u "Prijateljima" glumio šefa Rachel Green u Bloomingdalesu u četvrtoj sezoni serije, dok je u "Fraiseru" igrao doktora Campbella. Osim što je glumio u mnogim televizijskim serijama poput "Treći kamenčić od sunca", "Ellen", "Magnum", Paxton je glumio i na Broadwayu sve do 2018. godine.

Glumac je dobio i nominaciju za nagradu 'Tony', a  glumio je i Sherlocka Holmesa 1978. i 1979. godine, koji je imao 236 izvedbi u kazalištu Helen Hayes.

U intervjuu iz 2017.godine Whitehead je rekao da je najviše uživao glumeći u farsama. "Svi kažu da ih je teško izvesti, ali ovisi. Ili imaš smisla za to ili nemaš. Mislim da je nekim ljudima teško. Meni nije bilo tako teško. Ne znam. Činilo se da mi to odgovara", kazao je.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije