Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminuo Igor Boltek, dugogodišnji menadžer Gorana Bareta

26.11.2020.
u 21:32

Od Bolteka se opraštaju glazbenici putem društvenih mreža.

Preminuo je Igor Boltek, dugogodišnji menadžer Gorana Bareta. Od izvora bliskih Bolteku doznajemo da je bolovao od zloćudne bolesti s kojom se do zadnjeg dana hrabro borio.

Od glazbenog menadžera opraštaju se kolege glazbenici putem društvenih mreža, a među prvima to je učinila i Kristina Kresnik, pjevačica Parnog valjka. - Igor Boltek. Počivaj u miru. Kavalir, cool lik, duša od čovjeka. Takvog ću te pamtiti - napisala je Tina.

Foto: Daniel Pavlić

Shrvan je bio i bubnjar Dado Marinković. - Igor Boltek, počivaj umiru. Bio si stvarno dobar lik! Baš mi je žao. Nije korona, da ne bude zabune. Kakva godina! - napisao je bubnjar Marinković na svom Facebooku.

Foto: Daniel Pavlić

Od Bolteka se oprostio i Darko Bakić, frontmen grupe Buđenje. - Adio Igore! Kruh od čovjeka - napisao je Bakić uz njegovu fotografiju.

Foto: Daniel Pavlić

Potresen je bio i sceograf te glazbenik Ivica Propadalo. - Večeras nas je napustio naš drugar Igor Boltek...Skroman, nenametljiv, tih,... Počivaj u miru dragi prijatelju - poručio je Propadalo.

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:21 26.11.2020.

Znači pjevač je Goran Baret!

SJ
Sve je uzalud
07:36 27.11.2020.

....ali nije od korone...laka mu zemlja...

AB
abokatstir
22:51 26.11.2020.

tešlko ćemo utješiti svoju tugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije