Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 58. GODINI

Preminula glumica Kelly Preston, supruga Johna Travolte

Vanity Fair Oscar Party 2013 - Los Angeles
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
1/6
13.07.2020.
u 08:33

– Vrlo, vrlo teška srca moram vas obavijestiti da je moja predivna supruga Kelly nakon dvije godine izgubila bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz podršku obitelji i prijatelja. Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti – objavio je Travolta

Kelly Preston, glumica i supruga Johna Travolte umrla je u 58. godini od raka dojke. Vijest o smrti objavio je Travolta, koji je na Instagramu napisao.

– Vrlo, vrlo teška srca moram vas obavijestiti kako je moja predivna supruga Kelly nakon dvije godine izgubila bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz podršku obitelji i prijatelja. Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane – napisao je Travolta.

Foto: Instagram screenshot

Preston i Travolta u braku su bili 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetogodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009. godine.

Preston je prvu glumačku ulogu ostvarila u seriji "Hawaii Five-0" 1980. godine, a vidjeli smo je i u filmovima poput "Blizanci", "Jerry Maguire", i "Bojno polje Zemlja". Posljednju ulogu ostvarila je u filmu "Off the Rails", čija bi premijera trebala biti do kraja ove godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:24 14.07.2020.

Crkva ju je ubila. A osobno je pomogla ubiti vlastitog sina. Ništa je ne žalim, kako je živjela tako je i završila, uz bolest za koju je pristala da se ne liječi kako bi ispunila želje svoje crkve. Luđaci iz scientološke crkve.

MA
Mark21
10:54 13.07.2020.

RIP.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:48 13.07.2020.

Žalosno. Sjećam je se. Još jedna napomena kako rak dojke ne bira. Žene, pregledajte se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije