Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 208
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno je rodila

Preminula 25-godišnja kći Johna Ventimiglie, zvijezde kultne serije 'Obitelj Soprano'

Foto: profimedia
1/5
27.01.2023.
u 14:42

Odele Cape Ventimiglia preminula je u dobi od 25 godina i to samo tri mjeseca nakon što je na svijet donijela svoju kćer Shiloh. Tužnu vijest na društvenim je mrežama potvrdila njena majka Belinda Cape.

Poznati američki glumac John Ventimiglia (59) trenutno proživljava najteže trenutke svog života. Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Artieja Bucca iz televizijske serije Obitelj Soprano ostao je bez kćeri 12. siječnja. Njegova kći Odele preminula je u dobi od 25 godina i to samo tri mjeseca nakon što je na svijet donijela svoju kćer Shiloh. Tužnu vijest na društvenim je mrežama potvrdila njena majka Belinda Cape.

"Srce mi je slomljeno što moram objaviti vijest o posljednjem ispraćaju naše drage Odele. Njezina sestra Lucinda i ja dirnute smo porukama podrške i ljubavi koje smo primile, vašim sjećanjima i time koliko je Odele bila draga mnogima. Odele je bila jako voljena i ostavila je veliku prazninu u našim životima", napisala je slomljena majka i zamolila sve da umjesto cvijeća i svijeća novac doniraju malenoj Shiloh za potrebe budućeg obrazovanja. 

Počast preminuloj Odele odala je i sestra Lucinda emotivnom objavom na Instagramu. - Riječi nikada neće biti dovoljne da izraze tugu koju svi osjećamo. Jako sam voljela svoju malu sestru i ostatak života provest ću tražeći je u svemu. Obitelj i ja zahvaljujemo za svu brigu i podršku koju smo primali u ovo iznimno teško vrijeme. Svjesniji smo nego ikad prije koliko je značila velikom broju ljudi -  napisala je Lucinda uz fotografiju ispod koje se oglasio i John Ventimiglia. "Sviđa mi se ova slika. Hvala ti, Lucinda", napisao je glumac koji je u Sopranosima tumačio lik najboljeg prijatelja Tonyja Soprana, koji je vodio restoran Vesuvio. John je nanizao brojne uloge, a jednu od posljednjih odigrao je u seriji "Joe Pera razgovara s vama" u kojoj je glumio sam sebe. Tumačio je i ulogu suca Johna Sirice u filmu "Gaslit" Julije Roberts. Riječ je o  političkom trileru koji se bavi aferom Watergate.

Inače, o životu preminule Odele ne zna se puno jer njezini profili na društvenim mrežama nisu bili otvoreni za javnost. Prema dostupnim podacima na njezinu Facebooku, išla je u srednju školu na njujorškom Institutu za kolaborativno obrazovanje, specijaliziranom za programe usmjerene na karijeru i koji učenicima pruža mogućnost prakse kod lokalnih poslodavca. Prije smrti radila je kao konobarica u jednom lokalu u Brooklynu od 2016. godine.

Nakon njezine smrti obitelj je putem GoFundMe zatražila donacije za pokrivanje troškova obrazovanja malene kćeri koja je ostala iza nje. "Nakon gubitka naše drage Odele prikupljamo sredstva za Shiloh za troškove njezina budućeg obrazovanja", stoji u opisu, a iznos prikupljenih sredstava prešao je 56.975 dolara u samo četiri dana. Svoje donacije dali su i Johnov bivši kolega iz "Sopranosa" Stevie Van Zandt i njegova supruga Maureen. "Šaljemo najveću ljubav i sućut", poručili su u poruci.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Komentara 1

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:01 27.01.2023.

Iznenada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije