Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Moje lipo”

Premijera novog spota Olivera Dragojevića sutra na vecernji.hr-u

oliver dragojević
PIXSELL
14.05.2013.
u 13:36

Sutra u 17.30 ne propustite kliknuti na www.vecernji.hr i pogledati novi Oliverov uradak u kojem slavni Splićanin još jednom pokazuje svoju romantičnu stranu, ali i kulinarsko umijeće!

Topla oda ljubavi “Moje lipo” novi je singl Olivera Dragojevića za koju je pjevač snimio i video spot čiju premijeru ekskluzivno možete pogledati sutra na portalu Večernjeg lista.

Stoga sutra u 17.30 ne propustite kliknuti na www.vecernji.hr i pogledati novi Oliverov uradak u kojem slavni Splićanin još jednom pokazuje svoju romantičnu stranu, ali i kulinarsko umijeće! “Moje lipo” pjesma je s novog Oliverova albuma ”Tišina mora”, od danas u prodaji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije