Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo im je motiv

Pred kandidatima 'Života na vagi' veliki je izazov, a kada su čuli koja nagrada ih čeka bili su oduševljeni

Foto: RTL
1/5
11.10.2022.
u 14:00

Trenerica Maja objasnila je kandidatima kakav je izazov pred njima, a trener Edo je otkrio kako će nakon ovog izazova neki od natjecatelja dobiti priliku i čuti se sa svojim voljenima.

Na Lokvarskom jezeru kandidate RTL-ovog showa "Život na vagi" očekuje veliki izazov, a o čemu se točno radi kandidatima će objasniti trenerica Maja i reći će im kojih se pravila moraju držati. 

- Cilj je s ove obale doći do platforme koja je udaljena 35 metara i vratiti se nazad. Na platformi se nalaze tableti u vodootpornim vrećama, u kojima su vaša imena. Tim vam može pomoći, ali ne smije dodati vreću - objasnila je Maja, prenosi RTL. Trener Edo otkrio im je još jednu informaciju vezanu za ovaj izazov i time je neizmjerno razveselio natjecatelje. - Na tabletu se nalazi video podrška za svakog od vas i pozdravi od vaših najvoljenijih! - kazao im je Edo. Kandidati se mogu poslužiti raznim pomgalima kako bi došli do platforme i mogu i plivati.

- Svakom timu mjerimo vrijeme, a pobjednički tim će imati pravo odabrati koja osoba u ovom ciklusu može obaviti videopoziv sa svojim najmilijima. - objasnili su im treneri. Kandidatima je ovakva nagrada odličan motiv da se potrude u ovom natjecanju jer bi ih jako razveselio razgovor s članovima obitelji i najmilijima. Tko će dobiti priliku za ovaj telefonski razgovor i kako će se završiti izazov na Lokvarskom jezeru saznat ćemo večeras u 21.15 sati na RTL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije