Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Pratiteljica prozvala trudnu Rendeli zbog novca, a voditeljica ju opako poklopila

Foto: Instagram
1/2
15.10.2018.
u 20:21

TV voditeljica Nevena Rendeli oprostila se od posla zbog porodiljnog dopusta. Njezina objava zasmetala je jednoj njezinoj pratiteljici na Instagramu.

Lijepa HRT-ovka Nevena Rendeli oprostila se od televizijskih obaveza i otišla na porodiljni dopust. Posljednji dan na poslu Neveni su društvo pravile i blizanke Mare i Lea.

-Danas mi je bio zadnji dan na poslu prije novog rodiljnog dopusta pa su se i curke prvi put upoznale s maminim radnim mjestom. Tko zna kad će opet imati priliku, kako je krenulo, do škole (njihove) sam doma - napisala je Nevena uz fotografiju sa svojim djevojčicama koja je podigla tlak jednoj pratiteljici. -Blago tebi ako financijski možeš priuštiti živjeti na jednoj plaći 6 godina s troje djece. Da bar...- napisala joj je jedna djevojka.

Nije dugo trebalo da se javi i prozvana Nevena. -Inače kao majka troje djece u Zagrebu možete dobivati plaću za odgajanje djece, također za troje djece imate i tri godine rodiljnog plaćenog dopusta, u mom slučaju pet jer imam i blizance... Bez obzira na to, vidim da niste shvatili ironiju mog posta, ali ste si dozvolili ljubomorni ispad svejedno. Nema gore stvari od gledanja u tuđi krevet i novčanik- uzvratila joj je voditeljica koja bi početkom prosinca na svijet trebala donijeti još jednu djevojčicu.

Video - Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:15 15.10.2018.

Nije ju gospođa napala...već se dotična javno preserava

BE
Bel
07:09 16.10.2018.

Pratiteljica je s pravom komentirala situaciju. Ako svoju intimu izlazes na drustvenim mrezama, onda moras biti spreman da uz lajkove dobijes i poneki suvisli komentar koji ti se nece svidjeti. Zena je uostalom rekla istinu, i nigdje ne vidim daa ju je Nevena "poklopila".

DU
Deleted user
21:55 15.10.2018.

Jos jedan uhljeb na grbaci poreznih obveznika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije