Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Nevena Rendeli ponovno je trudna, otkrila je i spol djeteta

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/9
04.07.2018.
u 08:23

Poslušali sam savjet zabrinute predsjednice i premijera Vlade pa smo suprug i ja odlučili poraditi na demografskoj slici Hrvatske, rekla je voditeljica za Story.

Nekoliko dana nakon što je proslavila prvi rođendan svojih blizanki Lee i Mare, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović za Story je otkrila da je opet trudna i da će u prosincu roditi djevojčicu.

- Istina je, ponovno sam trudna  Poslušali sam savjet zabrinute predsjednice i premijera Vlade pa smo suprug i ja odlučili poraditi na demografskoj slici Hrvatske.

Šalu na stranu, spoznaja da sam spontano ostala u drugom stanju kada su naše blizanke Lea i Mare imale osam mjeseci bila je, u najmanju ruku, golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi jen prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje - rekla je Nevena za Story. 

Nevena i suprug Mak Vejzović u lipnju su proslavili i drugu godišnjicu braka.

Komentara 5

LU
Lujo123
08:42 04.07.2018.

ovakve "vijesti" su stvarno neukusne! Sramite se! A i te spodobe koje dozvoljavaju objavu su bolesne!

BU
Budak
10:04 04.07.2018.

Da li barem ovaj put zna tko je muž odnosno otac?

DI
Diesel
09:56 04.07.2018.

Vozi Misko, cestitamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije