Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabro

Pratitelji pohvalili ovaj potez Borne Kotromanić: Objavila je video u kojem pliva u hladnom Bledskom jezeru

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodijelu medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
27.12.2022.
u 19:10

.Bravo, sve pohvale za tebe i tvoj današnji uspjeh. Svaka čast, jaka si, napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Poduzetnica i blogerica Borna Kotromanić ovih dana je boravila u Bledu i dva puta se hrabro bacila u ledeno Bledsko jezero dok je vani temperatura bila oko 6 °C. - Na hrabrima svijet ostaje - rekla je u videu u kojem je pokazala kako se prvi put bacila u jezero i zaplivala. Ovaj pothvat je ponovila i jučer i objavila fotografiju prije plivanja u jezeru i video kako se pliva. Njezini pratitelji na Instagramu su pohvalili njezinu hrabrost. 

- Stvarno ste vrijedni divljenja. Jezero je ledenjačkog porijekla, temperatura vode je 5 ili 6 stupnjeva, pročitala sam da je kupanje u tako hladnoj vodi osjećaj kao da vas 100 noževa bode....Bravo, sve pohvale za tebe i tvoj današnji uspjeh. Ušla je brže nego ja u more koje bude 22 stupnja. Svaka čast, jaka si. Radije bih veslao tu i dvije trke na dan nego da skočim u jezero. Hrabra žena. Carica - poručili su joj pratitelji. Borna je prije godinu dana za našu Ordinaciju otkrila i kojih se to zdravih navika pridržava koji održavaju njenu mladolikost i vitalnost. 

 

 

- Pazim na alkalnost organizma pridržavajući se krilatice iz naslova “Alkaliziraj ili umri” Theodore Baroody, koja u istoimenoj knjizi objašnjava važnost tog principa, a dovoljno je istaknuti da virusi i bakterije ne mogu preživjeti u alkalnom okruženju. Alkalno okruženje pruža optimalne uvjete za sve regenerativne procese u tijelu. Nikada ne propuštam meditaciju, u tome sam jako redovita. S radošću i lakoćom to svaki put radim i upravo se tako centriram. Ne konzumiram alkohol, samo vodu i prirodne sokove, volim svoje organe i pomažem im da funkcioniraju na optimalan način, jer o tome ovisi kvaliteta mog života, odnosno moje zdravlje i dugovječnost. - otkrila nam je tada. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
23:52 27.12.2022.

ima facu babe i isprazan život sponzoruše, kaj u RH nema neke ljepše i sadržajnije žene o kojoj bi se pisalo!?

OP
Ocvali pupoljak
01:10 28.12.2022.

sise vise, jedino su one normalne, sve ostalo operirano.

DU
Deleted user
23:35 27.12.2022.

Koja hrabrost čovječe naprosto sam oduševljen.Zvati ćemo je majka hrabrost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije