Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Poznato je vrijeme i mjesto komemoracije za Massima koji je preminuo nakon kratke i herojske borbe s bolesti

Massimo održao koncert u prepunoj Areni Zagreb
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
24.12.2022.
u 12:55

Kako nam je potvrđeno na oproštaju od Massima, koji je preminuo jučer u 61. godini, glazbom će se oprostiti njegovi bliski suradnici.

Komemoracija za jedinstvenog i neponovljivog glazbenika koji je bio satkan od umjetnosti - Massima Savića održat će se u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom HNK. Kako nam je potvrđeno na oproštaju od Massima, koji je preminuo jučer u 61. godini nakon kratke i herojske borbe s opakom bolesti, glazbom će se oprostiti njegovi bliski suradnici.

Njegova ekipa s kojom je odsvirao svoj posljednji koncert u Areni Zagreb 5. studenog, na pozornici HNK će odsvirati neke od Massimovih najvećih i njemu najdražih hitova i okupljeni će slušati instrumentale tih pjesama, jer Massimov vokal nitko ne može zamijeniti. 

Posljednji ispraćaj će biti u Zadru, gradu njegove supruge Eni koji je Massimo zavolio kao svoj i često je isticao kako je obitelj njegove supruge i njegova obitelj, a vrijeme pogreba će biti poznato uskoro. Njegova supruga i kći jučer su se od svog voljenog supruga i tate oprostile ovom emotivnom objavom: Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna".

Massimovi obožavatelji od glazbenika se opraštaju i ispred dvorane Vatroslav Lisinski gdje mogu zapaliti svijeće.

VIDEO Obožavatelji se opraštaju od Massima ispred dvorane Vatroslav Lisinski

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

KL
Klavocin
13:59 24.12.2022.

Ja ne vjeruje a čitam, prije par mjeseci gol golcat nađen novinar usred zg, mediji ga proglasili heroje, danas čitam umro massimo herojskim smrću. Pa ko je ovdje više lud, koliko ljudi danas boluje, moli se obitelji pate, ali oni su samo bolesnici, a ovaj je heroj. Koliko je stalo i pomogao domovini, dali je zdravo živio. Nikada, samo pjesma i poroci, ali on je heroj. Moja sućut obitelji, bio je otac i suprug, ali samo čovjek sa svim manama, zato ne pišite o nekom herojstvu

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:09 24.12.2022.

Taj "heroj" je za mene pokojni od onog dana kad je odbio(!) otpjevati barem jedan stih "Moje domovine"... a tko ga sad uzdiže u nebesa, preko svake mjere? pa oni koji slično misle i koje i danas iritira "Moja domovina"" ... kamo sreće da je nešto naučio od velikog Arsena!

ZL
zlatkouvanovic
16:41 24.12.2022.

Pokoj mu duše. Ali da je Hrvat i pogotovo domoljub (zabranili bi mu koncert u Puli) nebi ga ni spomenuli a ne pola novina u tjedan dana samo pišu o heroju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije