Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se...

Mediji u Srbiji prenose: Glumica Anđelka Prpić čeka prinovu s prijateljem svog bivšeg supruga

Beograd: Premijera filma "Zlatni de?ko" u Kombank dvorani
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
1/6
24.12.2022.
u 10:19

Blic piše kako je glumica trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića s kojime je bila devet godina u braku te imaju sina Jakšu.

Mediji u Srbiji donose informaciju kako je glumica Anđelka Prpić, koju naši gledatelji pamte po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka" drugi put trudna. Blic piše kako je glumica trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića s kojime je bila devet godina u braku te imaju sina Jakšu.

Ovaj medij doznaje kako je navodno glumica u vezi s muškarcem koji je prijatelj njezinog bivšeg supruga još od školskih dana. Taj prijatelj je prije nekoliko mjeseci, piše Blic, prekinuo 11-godišnju vezu i zbližio se navodno s Anđelkom Prpić. Kada su za komentar ove situacije novinari zamolili Darija Prpića, on im je rekao: Čuo sam, ali zaista ne želim to komentirati, a ni Anđelka Prpić nije bila raspoložena za razgovor. Od Darija se glumica rastala prije dvije godine, a o tome u kakvim su odnosima ostali nakon braka pričala je u jednom intervju u kojem je rekla i kako se nije htjela osvrtati na brojne laži koje su objavljene kada se doznalo za njezin razvod,

- Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije. - rekla je prije godinu dana u intervju za Gloriju.

VIDEO U 61. godini života preminuo je glazbenik Massimo Savić

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
11:13 24.12.2022.

Ovima u VL-u nikad dosta vijesti iz Srbije! U nedostatku neceg vaznijeg, moze i vijest o trudnoci neke Andjelke Prpic! Ja ne vjerujem da ima vise od pet ljudi u Hrvatskoj koje to interesira...

TO
Tomasor
11:28 24.12.2022.

Opet vijesti iz regiona ali većinom iz Srbije. Dosadni ste!

Avatar urok_eye
urok_eye
15:32 24.12.2022.

"Mediji u Srbiji prenose" to mogu i nekako razumjeti... Ali zašto ste vi to prenijeli? Kome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije