Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA DIJAGNOZA

Poznati glazbenik otkrio kako se bori s tumorom na mozgu: 'Kao da je tu neka magla...'

Jurassic Park live - London
Foto: Stefan Rousseau/PA Images/PIXSELL
1/6
28.12.2020.
u 16:09

Hvala vam svima na ljubavi i podršci, koju mi pružate ovih mjeseci. Hvala mojoj obitelji i prijateljima, koji su tu i pomažu oko djece, kuće… Mojoj prelijepoj ženi, koja o svemu brine, borac je. Obećavam da ću se javljati i dalje, kako koji korak budem pravio. I da, nadam se jednoj fantastičnoj 2021. godini, napisao je Parker.

Zvijezda britansko-irskog boy benda  The Wanted  Tom Parker prije dva mjeseca podijelio je poražavajuće vijesti da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, a dodao je kako tumor nije moguće operirati.

Nakon što je priča o njegovoj borbi obišla svijet, Parker je na Instagramu i objavio kako se danas osjeća.

 – Dva dana pošto je ova fotografija nastala, saznao sam da imam tumor četvrtog stadija i to mi je okrenulo čitav svijet naglavačke. Nekih ranijih dana se više i ne sjećam. Kao da je tu neka magla, u kojoj sam živio. Ali, daleko smo dogurali od trenutka kada sam saznao od čega bolujem. Hvala vam svima na ljubavi i podršci, koju mi pružate ovih mjeseci. Hvala mojoj obitelji i prijateljima, koji su tu i pomažu oko djece, kuće… Mojoj prelijepoj ženi, koja o svemu brine, borac je. Obećavam da ću se javljati i dalje, kako koji korak budem pravio. I da, nadam se jednoj fantastičnoj 2021. godini, napisao je Parker. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Tom  koji sa suprugom Kelsey očekuje svoje drugo dijete, na Instagramu je podijelio tragičnu vijest sa svojim obožavateljima.

- Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost dijagnosticiran mi je tumor mozga i već sam na liječenju. Odlučili smo, nakon dugog razmišljanja, umjesto da se skrivamo i pokušavamo to držati u tajnosti, odraditi jedan intervju u kojem ćemo iznijeti sve detalje i svima dati do znanja o čemu je riječ, ali na naš način. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja. Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz ljubav i podršku pobijedit ćemo. Tom i Kelsey", napisao je glazbenik na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije