Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putoholičarke

Poznate dame pobjegle od jeseni: Severina otkrila da se osjeća kao sultanija, a Maja uživa na plaži

Foto: Instagram
1/28
27.10.2023.
u 07:00

Maja Šuput, Severina, Sementa Rajhard, Nina Badrić... samo su neke od dama koje ove hladne dane provode na drugim lokacijama, a na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije u kupaćim kostimima i laganim haljinama.

Dugo toplo ljeto je iza nas, a u mnoštvu obaveza koje nam donosi jesen plutamo već neko vrijeme. Kraj listopada, upravo su zbog toga mnoge domaće zvijezde odlučile iskoristiti za bijeg od stvarnosti. Naše glumice i pjevačice upravo su ovo razdoblje i početak hladnog vremen odlučile preskočiti te otputovati u toplije krajeve. Maja Šuput, Severina, Sementa Rajhard, Nina Badrić... samo su neke od dama koje ove hladne dane provode na drugim lokacijama, a na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije u kupaćim kostimima i laganim haljinama.

Pjevačica Maja Šuput za svoje listopadsko putovanje odabrala je Ameriku, točnije Miami. Maja se na let uputila sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim, a od početka je dijelila svoje oduševljenje odlaskom na odmor. Naime, Maja se prvo javila iz zagrebačke zračne luke. 

- Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja. I zaista do sada je već bio na dva prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih sedam dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih sedam dana samo govori kako ide na put... Doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti što želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu - napisala je, a potom se javila i iz aviona. Po dolasku u Miami, Maja se nije mogla suzdržati pa su se Bloom, Nenad i ona prvo uputili na plažu. Na fotografiji koju je objavila mogli su se vidjeti njih troje odlično raspoloženi kako šeću po pijesku. Maja ne može sakriti niti koliko uživa na ovom putovanju, pa se na Instagramu javlja i s fotografijama iz izlazaka. Sudeći prema njezinim objavama u potpunosti se opustila i uživa, a njezin dnevni raspored u Miamiju sastoji se od uživanja i druženja na plaži sa sinom i suprugom i večernjih izlazaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

I dok je Šuput za odmor birala Ameriku, njezina estradna kolegica Severina uputila se u Afriku. Splitska pjevačica ovih se dana svojim obožavateljima na društvenim mrežama javlja iz Marakeša. Popularna pjevačica s njima je podijelila fotografije iz razgleda grada, a pokazala im je i poznatu tržnicu. Koliko uživa u Africi istaknula je i svojim večernjim izlaskom te otkrila da se ovih dana osjeća kao sultanija. Posjetila je i jednu od palača, a svojim modnim izdanjima pokazala je kako se uklopila u ovu kulturu bez problema. No, osim tradicionalnih ulica i iskustava, Severina nije mogla zaobići niti YSL muzej u Marakešu, a i to je podijelila s pratiteljima. Nasmijana i opuštena Severina sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nastavlja dijeliti detalje svog putovanja na kojem, ako je suditi prema objavama, u potpunosti uživa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VEZANI ČLANCI

 

Tople zrake odlučila je uloviti i glumica Sementa Rajhard  koja trenutno uživa na Malti. Glumica je na svojim društvenim mrežama pokazala kako leži na plaži te uživa u društvu obitelji, a pokazala je i jednu bijelu kombinaciju koju je odabrala za odlazak u večernju šetnju.

- Dva sata direktnim letom iz Zagreba za produženo ljeto? Genijalna za cijelu obitelj – napisala je kratko te otkrila i da je s obitelji posjetila akvarij, kao i Popajevo selo, a bili s i u glavnom gradu Valetti.

- Nema baš puno zelenila jer im je tijekom ljeta 40 stupnjeva, a ljeto ne staje i sve se gradi i gradi. Voda NIKAKO nije za piće pa si kupujte vodu u boci. Definitivno ne znaju voziti.  Vozi se lijevom stranom, a vozač sjedi na desnoj strani TAKO DA NEMOJTE RENTATI auto.  Nemaju učitelja prilikom polaganja vozačke dozvole. Prijatelj uči prijatelja kako voziti auto i kad se prijatelj okuraži ide polagati. Postoji Bolt i Uber i malo ćete biti u grču od vožnje ali ok! Restorani su im dobri, a hrana dosta začinjena. Riba je osnovna namirnica i nećete s njom pogriješiti – napisala je svoje dojmove i savjete na Instagramu.

 

Toplo vrijeme odlučila je iskoristiti i Nina Badrić koja je od svih domaćih poznatih lica odabrala najbližu lokaciju, ali i onu provjereno – Italiju. Nina svoje društvene mreže trenutno puni brojnim objava s ove bajkovite lokacije te svojim fotografijama. Prije nekoliko dana Nina je pokazala da je posjetila Pugliu, nakon toga se javila s Alberobella, Matere, u Ostuniju je srala poznatog glumca Marka Harmona, a uživala je i u Brindisiju. Badrić je otkrila da je uživala u dugim šetnjama te kavi, a otkrila je i da nije bila dovoljno hrabra za kupanje. Osim toga, svojom je zadnjom objavom najavila kako se ni ona ne želi prebaciti u jesensko raspoloženje. 

- Krade mi se ljeto u jeseni – napisala je pjevačica te pratitelje počastila lijepim prizorima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

VIDEO Ellu Dvornik tuži bivši muž Charles zbog kuće u Balama

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:47 27.10.2023.

kako je sevka uplau grupu dama? po kojem osnovu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije