Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVO PUTOVANJE'

Poznata pjevačica na Instagramu proslavila pet godina bez alkohola

Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
17.03.2017.
u 11:15

Lovato je priložila fotografiju iz programa 12 stepenica na kojoj je vidljivo kako je trijezna punih pet godina, odnosno 60 mjeseci, 1827 dana ili 43813 sati.

Pjevačica Demi Lovato postom na Instagramu objavila je kako slavi pet godina bez kapi alkohola. Nekad velika dječja zvijezda kazala je kako je borba s ovisnošću bila "pravo putovanje", te kako je bilo puno trenutaka kada je zamalo pokleknula i vratila se alkoholu.
Lovato je priložila fotografiju iz programa 12 stepenica, na kojoj je vidljivo kako je trijezna punih pet godina, odnosno 60 mjeseci, 1827 dana ili 43813 sati.

 

- Ponosna sam na sebe, no ovo ne bih mogla napraviti bez pomoći Boga, obitelji, prijatelja i svih ostalih koji su bili uz mene. Hvala vam na svemu - napisala je Lovato.

Demi Lovato karijeru je počela kao Disneyeva zvijezda, no ovisnost o alkoholu i drogi dovela je do samoozljeđivanja i poremećaja prehrane. Prije sedam godina prekinula je turneju s grupom Jonas Brothers i otišla na rehabilitaciju. Pjevačici je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa je nedavno producirala i dokumentarni film nazvan "Iza tišine", u kojem se govori o bipolarnom poremećaju, depresiji i shizofreniji.

- Važno je prenijeti poruku, jer mentalno zdravlje je jednako kao i fizičko - kazala je tada Lovato.

>>Slavna pjevačica pauzira karijeru: Nisam za ovaj posao i medije!

>>Pogledajte prekrasnu Demi Lovato, neretuširanu i bez šminke

Ključne riječi

Komentara 4

ST
stormrider
12:52 17.03.2017.

Moj Jubileum je bolji, imam 50 godina a pijem vec 30!

KR
krxone
12:52 17.03.2017.

nepijem al se drogiram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije