Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomutnja na instagramu

Potpuno gol! Bivši domaći glumac pozirao, a fotku uslikala njegova djevojka

Foto: Instagram
1/4
14.08.2019.
u 14:13

Mario Valentić trenutačno uživa u aktivnom odmoru s partnericom Ljiljanom Mikić.

Bivši maneken i glumac Mario Valentić raspametio je pratitelje, a posebno one nježnijeg spola, objavom na Instagramu na kojoj je potpuno gol. Za taj fototrenutak zaslužna je njegova partnerica Ljiljana Mikić, s kojom ima sina Nou.

– Ranojutarnja umjetnost u Radovni – napisao je ispod objave, a uskoro je uslijedio niz komentara Marijevih obožavateljica koje su, malo je reći, oduševljene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early morning Radovna art;) #healthyFITbymariovalentic #kneipptherapie

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Kasnije su se Mario i Ljiljana uputili u Orahovicu, odakle je njezina obitelj. Inače, ona je menadžerica jednog zagrebačkog hotela, a Mario je fitness trener te promotor zdravog života.

Valentić ima sina Niku, kojeg je dobio u braku s voditeljicom "Eurojackpota" Mirnom Maras Batinić, a prošle godine dobio je i sina Nou s Ljiljanom.

Pogledajte gdje su nekad poznate voditeljice i urednice.

Komentara 3

ME
mexpert
12:16 16.08.2019.

ma....evo oduzeo sam se

Avatar maxist
maxist
19:28 14.08.2019.

nije bivši on je sad glumac......

Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:25 14.08.2019.

Zaboleme kifla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije