Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne stare

Ne viđamo je često! Viktorija Rađa pokazala prezgodnu sestru

Foto: Instagram
1/8
14.08.2019.
u 11:05

Osim komplimenata brojnih obožavatelja, emotikone srca ostavila je i bivša voditeljica "Golih vijesti" Gianna Apostolski, ali i bivša voditeljica i blogerica Petra Nižetić.

Bivša manekenka, pjevačica Viktorija Rađa, pohvalila se na Instagramu fotografijom sestre Mihaele, koju ne viđamo često u javnosti. 

"Pitam ja nju što ću napisati ispod slike? Uuuuu, kaže, ne znam odakle bih počela”, našalila se Viktorija u opisu fotografije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osim komplimenata brojnih obožavatelja, emotikone srca ostavila je i bivša voditeljica "Golih vijesti" Gianna Apostolski, ali i bivša voditeljica i blogerica Petra Nižetić.

Viktorija se nedavno našla na meti kritika, njezini obožavatelji tvrdili su da je premršava. 

– Ovo nije Viktorija, pa kako, ona nije tako jako mršava, ona je lijepa... Ovo je čista anoreksija ili ja ne vidim – napisala je pratiteljica, a s njom se složio dio fanova. – Ovom lijepom tijelu treba nekoliko kilograma – komentirali su u nastavku rasprave. Ipak, neki su vitku figuru Splićanke doživjeli odlično i popratili je pohvalama.


 

– Najljepša žena – stoji u jednom komentaru koji prati drugi: – Kako se postaje tako zgodan, otkrijte nam tajnu, molim vas – piše. Ovog ljeta obitelj Rađa uživa na Visu, a s Viktorijom i Dinom na odmoru su sinovi Duje (21), Roko (15) i Niko (10).  Podsjetimo, Viktorija i Dino Rađa zajedno su više od 20 godina, ali o svojoj ljubavi rijetko kada pričaju u javnosti.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije