Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA ZVIJEZDA

Postaje li Burak Özçivit Crnogorac? Evo što popularni glumac kaže o tome

30.06.2018.
u 14:45

Vijest je to koja se proteklih dana brzinom munje proširila regijom nakon što mu je Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i njegova velika obožavateljica, ponudila državljanstvo.

Mnogima omiljeni turski glumac Burak Özçivit mogao bi postati Crnogorac! Vijest je to koja se proteklih dana brzinom munje proširila regijom nakon što mu je Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i njegova velika obožavateljica, ponudila državljanstvo.

O ovoj vijesti pisali su čak i turski mediji, stoga su i pitali glumca za izjavu.

- Nema tu ništa novo - rekao je popularni Bali-Beg nakon izlaska iz jednog restorana u kojem je večerao sa suprugom Fahriye Evcen.

Ljubopitljivi turski novinari pitali su Fahriye i je li istina da je radila estetsku korekciju jagodica.

- Već sam opovrgnula te informacije - rekla je Burakova supruga.

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije