Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVODNEVNA TURNEJA U DEŽELI

Slovenke vrištale i žicale selfije s turskim ljepotanom Burakom

Foto: Promo
1/3
01.06.2018.
u 08:24

Bali-beg iz “Sulejmana Veličanstvenog” posjetio je shopping centre u Ljubljani, Celju i Mariboru te nahvalio slovensko gostoprimstvo i ljepote

Slovenske obožavateljice vrištale su i molile za selfie turskog glumca Buraka Özçivita, koji je ovih dana posjetio Celje, Maribor i Ljubljanu.

Kako je otkrio na svom Instagramu, 33-godišnji Burak došao je našim susjedima u posjet nekoliko trgovačkih centara, gdje su ga dočekale stotine oduševljenih obožavateljica. Dobro raspoložen i nasmijan, popularni Bali-beg is “Sulejmana Veličanstvenog” rado je napravio selfie sa nekolicinom sretnica, dok su drugi snimali svaki korak omiljene zvijezde.

Burak je u Sloveniju sletio u ponedjeljak navečer, a već na aerodromu ga je dočekalo mnoštvo obožavatelja. Prava euforija uslijedila je kad se Burak pojavio u Celju gdje je obišao njihov trgovački centar, a potom mariborski Europark. Tolika je bila navala da su organizatori nekoliko dana prije upozoravali građane na posebnu regulaciju prometa. Ni sam Burak koji je u Sloveniju došao bez supruge Fahryje Evcem nije očekivao ovakav doček, pa je na Facebooku napisao:

1/5

- Došao sam u Maribor! Hvala vam moji slovenski prijatelji na ovom toplom dočeku. Volim vas! Zvijezda serije “Bit ćeš moja” dan poslije uputio se u Ljubljanu, i posjetio njihov Citypark gdje se ponovila ista ludnica. Na stotine oduševljenih Slovenki dočekalo je Buraka i one najsretnije snimile su selfie. Program je vodio poznati televizijski voditelj David Urankar koji je isto bio impresioniran Burakovim dolaskom. Glumac je tada izjavio da je oduševljen slovenskim ljepotama i da bi Ljubljana bila lijepo mjesto za snimanje romantičnog filma. Nije ostao ravnodušan velikim dočekom pa je na Facebooku napisao još jedan status:

- Sretan sam jer do dolaska u Sloveniju na Facebooku imao sam oko 55 tisuća obožavatelja, što mislite posjetom Ljubljani imat ću ih oko 60 tisuća? Turska zvijezda prvi dan boravka kod naših susjeda večerala je u restoranu ‘Galerija okusov’ gdje se gostila domaćim delicijama spravljenim od lokalnih namirnica. Osoblje restorana Burakovom posjetom pohvalilo se fotografijom na društvenoj mreži.

Komentara 11

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:17 01.06.2018.

o burak tak si moćen, tekni mi ga v riticu? - jesu tako vikale?

DU
Deleted user
08:59 01.06.2018.

Slovenke NE to bi bio incest !

Avatar babas
babas
08:40 01.06.2018.

Zgodniji je bez brade samo sa brkovima. Zasjenio je izgledom i stilom kao Balibeg sve američke glumce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije