Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - KUHAJ!

Popularni chef vraća se na televiziju i potpuno je promijenio imidž

Špiček
Foto: RTL
1/6
21.11.2020.
u 15:49

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova koji su gledateljima poznati otprije te će se pripremati slane i slatke delicije, koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu

Popularni chef Tomislav Špiček uskoro se vraća na RTL u blagdanskom izdanju showa - "3,2,1 - kuhaj!". Uz njega će u žiriju ponovno biti Željka Klemenčić i Ivan Pažanin, a Špiček je u najavi emisije predstavio i novi imidž - pustio je bradu i brkove.

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova koji su gledateljima poznati otprije te će se pripremati slane i slatke delicije, koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu.

Foto: RTL/Screenshot

 - Naš ulazak u studio bio je totalno spontan, a Špiček, Pažanin i ja smo bili nepripremljeni jer nismo imali pojma tko su kandidati i što kuhaju. U tom trenutku zaista ne znamo koga ćemo zateći na setu i tko će nam donijeti jela na kušanje. Ništa nam nije bilo jasno, bili smo u potpunom mraku…“ priznala je Željka Klemenčić koja se raduje isprobavanju novih jela te se nada da će „propalih slučajeva“ biti što manje.

Špiček
1/4

Uz blagdanske delicije, i studio emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao! 

- Jako se veselim božićnom duhu, klopi i papanju keksića uz televizor pod debelom dekom. Prema tome, što se čeka, rekao je voditelj Domagoj Jakopović Ribafish koji je vrlo uzbuđen oko početka novog showa. 

Ključne riječi

Komentara 1

AE
Aedes2017
17:39 21.11.2020.

Vuk dlaku mijenja no čud nikada ! Ps. Okanite se tog čovjeka, radi duševne higijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije