Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna plavuša

Polugola sestra naše poznate glumice: Uvijek je razgolićena i naplaćuje ekskluzivan sadržaj

Rijeka: Goran Navojec, Katarina Baban i Vinko Brešan na snimanju reklamnih spotova u Lesnini
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/15
03.02.2024.
u 19:00

Kazališna, televizijska i filmska glumica Katarina Baban ima provokativnu mlađu sestru Luciju koja na društvenoj mreži Instagram objavljuje najčešće provokativan sadržaj, a počela ga je i naplaćivati na stranici sličnoj OnlyFansu.

Osječka kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Baban često objavljuje na društvenoj mreži trenutke iz privatnog života. Ova zanosna plavuša nedavno je objavila i fotografiju bez trunke šminka, a što su njezini pratitelji komentirali kao predivno i neuobičajeno za današnje vrijeme u kojemu vladaju filteri, a žene se doslovno bore koja će imati bolji make up. 

Atraktivna plavuša ima i fatalnu i zavodljivu mlađu sestru Luciju Baban koja je za razliku od glume odabrala sasvim drugačiji put. Naime, mlada Lucija jedna je od poznatijih hrvatskih fitness instruktorica, a na društvenoj mreži Instagram često dijeli izazovne i polugole fotografije - koje bez daha ostavljaju mušku, ali i onu žensku publiku. Ondje broji više od sto tisuća pratitelja, a izazovne kombinacije u donjem rublju, tangama i grudnjacima dijeli kao od šale... Tako je objavila i provokativnu fotografiju na društvenoj mreži 'Patreon' i pozvala sve da ondje vide njezinu zadnjicu. "Pomaže kreatorima i umjetnicima da zarade stalni prihod dajući nagrade i pogodnosti svojim pretplatnicima", piše u opisu ove društvene mreže. To da joj stražnjica 'slučajno' ispadne iz traperica, ili da se polugola fotka na krevetu - za ovu mladu plavušu postala je svakodnevica. 

Osim toga, poznata je i po tome što se već nekoliko puta pojavljivala u spotovima domaćih eminentnih glazbenika kao što je Hiljson Mandela u pjesmi "Cura s kvarta" gdje u tajicama šeće psa i prolazi pored parkića u kojemu se pjevač zabavlja s prijateljima. Ondje joj društvo pravi i influencerica Riva Pauletić s kojom se Lucija i privatno druži. "Okolo se je*ucka, ona sa kvarta je cura", glase stihovi pjesme koja je prikupila više od osamsto tisuća pregleda. Inače, zavodljiva Lucija pojavila se i u spotu za pjesmu "Ne dam na nas" kantautora Roka Vuškovića. - Sretna sam što je moje prvo pojavljivanje u videospotu baš s Rokom čija mi se glazba i inače jako sviđa, a, osim što je sjajan glazbenik, krasi ga neposrednost i ugodan karakter, pa je na snimanju vladala skroz opuštena atmosfera - izjavila je svojedobno za domaće medije. 

 

U galeriji pogledajte provokativne fotografije Lucije Baban.

 

Rijeka: Goran Navojec, Katarina Baban i Vinko Brešan na snimanju reklamnih spotova u Lesnini
1/15

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

- "Boginja", "Mačka prava", "Kakva ljepota", "Guza gori, opasna mala", "Nisi normalna, razvalila si", "Idem po tablete za srce", "Predivna i seksi" - samo su neki od komentara ispod fotografija plavuše, a starija Katarina sigurno je ponosna na svoju mlađu sestru.

Glumica se inače bavi i dizajniranjem odjeće, a ima i svoj brend naziva "Lilith by Katarina Baban". Ona dizajnira ženstvene haljine i dodatke. Svojevremeno, odnosno 2020. godine zaposlila je i svoju sestru Luciju da joj sudjeluje u modnoj kampanji te da se slika u svilenim ogrtačima u krevetu. - Sister Lucija Baban drago mi je da si napokon i ti postala zaštitno lice kampanje! I hvala što sam te uspjela nagovoriti na dignutu kosu - poručila je na Instagramu. 

 

VIDEO: Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 2

PE
Pero56
21:17 03.02.2024.

To je priroda stvorila da nam uljepsa zivot.

Avatar rubinet
rubinet
20:23 03.02.2024.

Moja pokojna none ne bi takovo ponašanje nazvala "provokativnim" no nekako drukčije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije