Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIVEROV HIT

Pogodila je pjesma! Poslušajte kako Karmela Vukov Colić pjeva u automobilu

Karmela Vukov Colić
Foto: instagram
1/5
23.02.2021.
u 12:10

"Kad te zorom, dok krstariš gradom u autu punom knjiga, od pošte do knjižare, pa od knjižare do knjižare, 'pogodi' s radija", napisala je Karmela pokraj videa na kojem pjeva refren "Nocturna".

Karmela Vukov Colić godinama je bila omiljeno televizijsko lice HRT-a, a sad se posvetila receptima. Nedavno je izdala knjigu "Kuhinja života", a da je zadovoljna svojim životom, Karmela je pokazala i na Instagramu gdje je objavila video kako u automobilu pjeva jednu od najpoznatijih Oliverovih pjesama "Nocturno".

"Kad te zorom, dok krstariš gradom u autu punom knjiga, od pošte do knjižare, pa od knjižare do knjižare, 'pogodi' s radija", napisala je Karmela pokraj videa na kojem pjeva refren "Nocturna".

Video se očigledno svidio njenim pratiteljima jer su joj odmah izrekli brojne komplimente. "Karmela takva se jednom rada jako pozitivna puna dobre vibre samo tako naprijed", "Karmela draga, super izgledate sa ovom kratkom kosom", samo su neki od komentara. 

– Već se nekoliko godina na svom blogu “Ciao Karmela” bavim receptima i kuhanjem i to me jako veseli, posebice stoga što blog ima tisuće i tisuće pratitelja koji tih mojih više od 2000 recepata čine skroz posebnima. Ali svaka obitelj ima onu jednu bilježnicu, požutjelu i zamackanu, u kojoj su sabrani najdraži obiteljski recepti, jela koja su uvijek okupljala drage ljude oko stola i poticala stvaranje uspomena. Takve sam recepte poželjela sabrati u knjizi “Kuhinja života”.

Dakle, jela koja čine moju obitelj i to kroz generacije i kroz različite regije. Moja je baka prava purgerica, moj je djed Dalmatinac. S mamine pak strane – ličko-moslavačka veza. Ja sam “posvuduša“, žena koja se po raznim kutcima svijeta osjeća kao doma... Puno je tu života i puno uspomena... Zato je knjiga podijeljena na šest cjelina: Zagreb, Dalmacija, Moslavina & Slavonija, Smočnica, Putovanja i Blagdani – kazala nam je nedavno Karmela o svojoj knjizi. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije