Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli skupa vozila

Najpoznatijem reperu u regiji policija je oduzela luksuzni Porsche

Foto: instagram
1/8
23.02.2021.
u 10:27

Policija je zaustavila Baku prase i ustanovila kako vozi automobil koji je registriran u inozemstvu te ga vozi bez prisustva vlasnika vozila.

Baka prase jedan je od najpopularnijih repera i YouTube zvijezda u regiji te je vlasnik brenda Šaim se. Ovaj 26-godišnjak na Instagramu ima milijun pratitelja kojima često dijeli fotografije na kojima pozira uz skupocjene automobile. Mediji u Srbiji javljaju kako je reper u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima policija zaustavljen u automobilu marke Porsche Carrera te mu je auto oduzeto zbog sumnje u carinski prekršaj.

Policija je zaustavila repera i ustanovila kako vozi automobil koji je registriran u inozemstvu te ga vozi bez prisustva vlasnika vozila. Baka prase, pravog imena Bogdan Ilić na Instagramu se redovito hvali skupocjenim stvarima koje kupuje, a najčešće su automobili koje vozi ono čime se voli hvaliti. Zahvaljujući objavama na Instagramu i YouTubeu stekao zavidno bogatstvo, pa posjeduje Porsche, Rolex i cijeli niz brendiranih tenisica.

Baka Prase je već s 14 godina počeo profesionalno igrati poznatu videoigru League Of Legends, a isprva je na YouTubeu i počeo objavljivati gejmerske videe. Kasnije je prešao na objave dogodovština iz svakodnevnog života i snimanje pjesama. Prošle godine se reper  našao i u središtu skandala zbog navodne seks afere s maloljetnicom. U isto vrijeme kad su se pojavile te optužbe reper se počastio i novim automobilom marke Lamborghini Urus. 

Ključne riječi

Komentara 3

GH
GH057R103R
14:52 23.02.2021.

"te mu je auto oduzeto...." nisam znao da je auto srednji rod, u skoli su nas ucili da je auto muski rod...... mala skola Hr jezika nebi bila na odmet....

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:20 23.02.2021.

Opet regija. Sad već polako silujete.

MI
Miskocubas
01:15 24.02.2021.

Nisam znao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije