Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogledajte završno finale Comedy Klasik Showa

Comedy Klasik Show
05.04.2019.
u 11:57

Comedy Klasik Show gledajte još ovu subotu i nedjelju u 23h samo na Klasik TV-u!

Ove subote i nedjelje u 23h na Klasik TV-u, u jedanaestoj i dvanaestoj epizodi Comedy Klasik Showa, imat ćemo priliku gledati završno finale uz stand up nastupe Admira Adi Šećkanovića i Peruanke Dragitze Raštegorac Grubišić.

Admir Šećkanović je Bosanac koji se odaziva sa „KAJ?“, ima podrijetlo i naglasak koji se nimalo ne poklapaju, ali upravo zato daju odličan spoj za stand up. Rijedak primjer muslimana kajkavca koji će vam pričati o svemu - od života s curom do gledanja televizije, sve to uz njegov specifičan stil! Admir će nastupati u jedanaestoj epizodi, u subotu u 23h na Klasik TV-u.

Dragitza će vas nasmijavati u posljednjoj, dvanaestoj epizodi Comedy Klasik Showa, ove nedjelje u 23h na Klasik TV-u.

Cijela improv ekipa skupiti će se za „grand finale“ u kojem će nas počastiti s čak dva nastupa improv igre „Proročica“. Goran Vinčić u ulozi proroka, Vlatka i Marina kao njegovi duhovi koji komuniciraju pantomimom, a Tin osoba koju zanima vlastita budućnost. Publika i u ovoj igri ima ključnu ulogu u određivanju situacija koje će Marina i Vlatka opisati pokretima, a Goran dešifrirati i prenijeti Tinu.

Comedy Klasik Show gledajte još ovu subotu i nedjelju u 23h samo na Klasik TV-u! Ako niste sigurni da imate Klasik TV, prođite kroz programe ili provjerite ovdje.

Klasik TV web

Klasik TV Facebook

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije