Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekala svoj oglas

Pogledajte video kojim je Rita Ora naljutila Srbe, a sve zbog reakcije na Novaka Đokovića

Foto: Screenshot TikTok
1/12
15.07.2023.
u 17:05

Njezin video izazvao je bujne reakcije srpskih TikTokera koji su u komentarima pisali samo hvalospjeve Đokoviću, kako bi joj pokazali da ih je naljutila

Albanska pjevačica Rita Ora (32) 14. srpnja objavila je svoj novi album "You&I" koji je izašao na Spotifyju, a pjevačica je u Londonu na Leicester trgu imala objavljen i svoju video reklamu za album. Uzbuđena, otišla je na trg kako bi se snimila pred reklamom, a u šali je odglumila nezainteresiranost na ostale video reklame.

Jedna od njih je bila ona brenda Lacoste na kojoj se našao i srpski tenisač Novak Đoković, na kojeg je pjevačica samo odmahnula rukom. 

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square 😅😍 Thanks @Spotify ♬ Waiting for You - Rita Ora

Njezin video izazvao je bujne reakcije srpskih TikTokera koji su u komentarima pisali samo hvalospjeve Đokoviću, kako bi joj pokazali da ih je naljutila videom. 

"Ha ha, maši, maši, mala, gledaš u legendu", "Nole je kralj", "Nole je prvi", "Nole je ikona", "Oprosti im, Bože, ne znaju što čine", samo su neki od komentara pod videom. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Rita Ora je krajem prošle godine također razljutila Srbe kad je objavila TikTok video s efektom orla, što su mnogi shvatili kao provokaciju zbog ispadanja Srbije sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. 

Naime, srpske nogometaše nazivaju "orlovima", a TikTok trend s orlom znači "Orlovi lete kući", pa su mnogi mislili da je upravo zato pjevačica i objavila video. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
11:00 16.07.2023.

Zena je javno pokazala koliko ju boli don za dokovica, srbiju i srbe😁

Avatar pendreck
pendreck
09:10 16.07.2023.

Rita je contra turbo floku

LU
Lukeruk
19:43 15.07.2023.

Rita Ora pokenjala se na opančara gancija đokovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije