Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapela u prometu

Ella Dvornik požalila se na gužve, objavila i snimku nepregledne kolone s autoceste: 'Vozi se 40 na sat'

Foto: Instagram
1/11
15.07.2023.
u 15:15

U koloni su zapeli brojni turisti, ali i neki poznati Hrvati. Svoje iskustvo na Instagramu je podijelila i influencerica Ella Dvornik (32) koja se požalila na situaciju u prometu

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku, a to dokazuju i kilometarske gužve na autocestama diljem Hrvatske. U koloni su zapeli brojni turisti, ali i neki poznati Hrvati. Svoje iskustvo na Instagramu je podijelila i influencerica Ella Dvornik (32) koja se požalila na situaciju u prometu. 

Ella je svoje pratitelje koji putuju iz Zagreba prema Rijeci prvo upitala kakvo je stanje na cestama, a ubrzo su joj počeli pristizati i odgovori. "Znači smrt, dva sata sam putovao iz Gorice do Bosiljeva", "Gori i krava i štala", "Gusto", "Katastrofa", "Iz Zagreba se ne može izaći", "Ne idite", "Od naplatnih do Zdenčine sat i pol", samo su neki od odgovora koje je Ella dobila. 

Foto: instagram

Jedna pratiteljica napisala joj je da je od Zagreba do Rijeke putovala pet sati. "Znala sam da Google laže. Meni kaže kao tri i pol sata do Bala, kako da ne", uzvratila je influencerica. 

Foto: instagram

Nešto kasnije objavila je i snimku iz automobila koja prikazuje nepreglednu kolonu. "Od Ravne gore sve do Ikee u Zagrebu je ovako!!! Voze se 40 na sat", napisala je Ella. 

Foto: instagram

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) savjetuju vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i napominju da je pojačan promet na važnijim cestama u smjeru mora unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te se vozi u kolonama uz povremene zastoje.

Krećete li na put svakako je dobro provjeriti stanje na cestama na stranicama HAK-a, a oko 15 sati stanje je bilo ovakvo: 

Autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići:

  • kolone u pokretu sa povremenim zastojima na dionicama Karlovac-Lučko u smjeru Zagreba te Zagreb-Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika;
  • kolone su u smjeru Zagreba pred naplatama Lučko i Demerje oko 2 km.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu):

  • prema graničnom prijelazu Bajakovo kolona je osobnih i teretnih vozila oko 3 km.

A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva:

  • zbog prometne nesreće između čvora JURDANI i čvora UČKA u smjeru Krka vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h;
  • između tunela Burlica i čvora Šmrika prema Krku kolona je oko 3 km (prema Crikvenici i Novom Vinodolskom koristiti čvor Križišće);
  • povremeno se prekida promet kroz tunel Burlica u smjeru Krka.

VIDEO Otkazan koncert Jelene Karleuše na Barbarincu: 'Ovakve stvari u 21. stoljeću? Fašizam'

Ključne riječi

Komentara 23

SE
Separator
01:06 16.07.2023.

Zamisli da je pojam tvog života da si nečija kćer. I onda se udaš za debelog grma. I onda si unakaziš facu. Nemaš niti jednu odliku koja bi te činila specifičnom osim što si nečija kćer. I to se forsira u medijima.

IL
ilija26
18:09 15.07.2023.

Takav nos je imao i Jackson dok nije odpao 😁🤭

AN
AntePortas9
17:11 15.07.2023.

Odkud gužve? Nikada prije u ovo vrijeme nisu zabilježene gužve u prometu. Čak su i temperature preko 30 °C. Čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije