Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer za pamćenje

Pogledajte kako je i u čijem društvu Let 3 proslavio odlazak u finale Eurovizije

Liverpool: Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/19
10.05.2023.
u 08:58

Puno razloga za slavlje imali su sinoć dečki iz Leta 3, a prolazak u finale slavili su u jednom od pubova u Liverpoolu

Dečki iz riječkog Leta 3 prolazak u finale Eurovizije proslavili su sinoć sa svojim bližnjima koji su u Liverpool došli da im budu podrška tijekom polufinalnog nastupa. Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja te ostali članovi benda veliki uspjeh slavili su u jednom od pubova u Liverpoolu, a s njima su bili i članovi naše delegacije na Euroviziji.

Šef delegacije Tomislav Štengl, direktor Dallasa Dario Draštata i ostatak ekipe obukli su odijela poput članova grupe i u tim odijelima su im bili podrška jučer tijekom nastupa, a dobro raspoloženi i nasmijani bili su i kasnije tijekom slavlja prolaska u finale. U pubu u kojem su dečki iz Leta 3 slavili dobar rezultat, koji je Hrvatska dugo čekala, prilazili su im i brojni obožavatelji iz Hrvatske kako bi im čestitali i komentirali s njima nastup. 

Odlazak u finale sinoć su izborili i Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael. Portugal, Švedska, Srbija i Norveška. Druga polufinalna večer na rasporedu je u četvrtak, a finale na kojem će nastupiti 26 zemalja je u subotu i naše predstavnike i njihovu "Mamu ŠČ" ćemo slušati u drugom dijelu finalne večeri.  

Uoči polufinala u Liverpoolu mnogi su nosili majice s natpisom "ŠČ!" i kostime slične onima koje nosi Let 3, a Ivanka Mazurkijević također je u majici "ŠČ" i s hrvatskom zastavom bodrila Let 3 i svog partnera Mrlu. – Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugo niste mogli zamisliti! ŠČ znaju svi, a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi! Let3 najjači!!!! – poručila je jučer uoči polufinala Ivanka iz Liverpoola za Večernji list.

Liverpool: Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu
1/31

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:24 10.05.2023.

Poslije u Plavu ostrigu na feštu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije