Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letenje i glazba

Pogledajte: 2CELLOS poletjeli u nebo u novom videospotu!

'2cellos02_nnn_sce_040313'
Foto: David Robinson
1/3
08.05.2013.
u 22:00

Glazbeni dvojac objavio je video-uradak za novi singl "Technical Difficulties" koji je snimljen u Austriji

U suradnji sa Red Bullom, 2CELLOS Luka Sulic i Stjepan Hauser snimili su novi spot za pjesmu Technical Difficulties sa njihovog novog albuma IN2ITION!

U domu Flying Bullsa, salzburskom Hangaru-7, sjedištu Red Bullove flote povijesnih aviona, helikoptera i formula, gdje je spot sniman, dvije umjetnosti “letenje i glazba“ imale su priliku spojiti se u jednu. Luka i Stjepan u sklopu snimanja spota letjeli su helikopterima u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima.

– Prvi smo put letjeli helikopterom i bilo je famozno! U početku nas je bilo malo strah, ali kada su u zraku počele akrobacije i slobodni padovi, ostao je samo adrenalin i gušt – ispričao je glazbeni dvojac našoj novinarki u ožujku, kada je videospot bio snimljen.

Spot je snimala ekipa Baza Media za Red Bull House pod vodstvom rezisera Domena Smrdela.

 

>>'Pišemo si gdje spavamo da znamo u kojoj ćemo se državi probuditi'

>>"U SAD-u smo popularni poput omiljenih američkih političara"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije