Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva tima

Pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' i njegova supruga otkrili su spol drugog djeteta

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
14.11.2022.
u 17:58

Pedro je na Instagramu podijelio video u kojem je snimka zabave na kojoj su Pedro i Iris te ostali članovi njihove obitelji saznali spol prinove.

Prije mjesec dana pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz i njegova supruga Iris objavili su sretnu vijest kako očekuju drugo dijete.

- Hvala svima na ljubaznim i toplim porukama. Jako smo sretni ... Ali ... imamo VELIKIH PROBLEMA između tim dječak i tim djevojčica. Ok, da skratim priču - navijam za dječaka, a Iris za djevojčicu. Za sada, moj tim je jači… ali znate – to su žene… Lara jedina već zna i sprema iznenađenje za razotkrivanje spola. Jedva čekam! - napisao je nedavno brazilski maneken i hrvatski zet na svom Instagramu, a sada je objavio i video u kojem je otkrio spol djeteta. Pedro je na Instagramu podijelio video u kojem je snimka zabave na kojoj su Pedro i Iris te ostali članovi njihove obitelji saznali spol prinove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

 

Iris je bila uvjerena kako će i ovaj put biti curica i bila je u pravu tako da će Pedro i dalje biti blažen među ženama. Kada su objavili spol djeteta stigle su im brojne čestitke prijatelja i bivših sudionika showa "Ples sa zvijezdama" s kojima se Pedro sprijateljio tijekom natjecanja. Pedro i Iris upoznali su se 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu te da je odmah znao da je ona prava. U braku su šest godina te imaju kćer Laru koja je nedavno proslavila 11. rođendan i veseli se što će postati starija sestra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije