Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRERANI ODLAZAK

Plenković se oprostio od Bage: 'Bio je tvrd i težak, ali je nastojao izvući ono što je važno i bitno za građane'

Mislav Bago i Andrej Plenković
Foto: Nova TV
1/6
18.08.2022.
u 11:59

- U ime cijele Vlade izražavam sućut obitelji novinara, urednika i političkog komentatora Mislava Bage. Jutros smo s tugom primili vijest da je preminuo, prerani odlazak čovjeka koji je pratio rad hrvatske Vlade godinama. Bio je s nama na dnevnoj bazi u kontaktu, ostavio je pečat i trag u hrvatskom političkom novinarstvu - istaknuo je premijer

U uvodnom obraćanju na sjednici Vlade, premijer Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji, kolegama i prijateljima preminuloga novinara Mislava Bage.

- U ime cijele Vlade izražavam sućut obitelji novinara, urednika i političkog komentatora Mislava Bage. Jutros smo s tugom primili vijest da je preminuo, prerani odlazak čovjeka koji je pratio rad hrvatske Vlade godinama. Bio je s nama na dnevnoj bazi u kontaktu, ostavio je pečat i trag u hrvatskom političkom novinarstvu. Izražavamo sućut i kolegama, osobito na Novoj TV, ali i u svim drugim kućama gdje je do sada radio. On je čovjek s kojim je bio užitak raditi, bio je tvrd i težak, ali je nastojao izvući ono što je važno i bitno za građane. I osobno mi je jako žao što Mislava niše nema s nama, rekao je Plenković.

Podsjetimo, novinar Nove TV Mislav Bago iznenada je preminuo danas u Zagrebu u 49. godini života. Nakon tužne vijesti o njegovom odlasku od Mislava su se na društvenim mrežama oprostile brojne kolege, ali i političari. 

VIDEO: Preminuo je nagrađivani novinar Mislav Bago 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije