Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo u 49. godini

Prijatelji i kolege opraštaju se od Mislava Bage: 'Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi'

Foto: Instagram screenshot
1/13
18.08.2022.
u 11:08

Mislav Bago preminuo je u 49. godini, a od novinara i urednika dirljivim porukama opraštaju se brojni prijatelji i kolege koje je vijest o njegovoj smrti iskreno rastužila

Nakon što je objavljeno da je u 49. godini preminuo poznati urednik i novinar Mislav Bago, njegovi brojni prijatelji i kolege, te političari koje je pratio godinama opraštaju se od njega na društvenim mrežama. 

''Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći. Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje. Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas'', kazala je Ksenija Kardum, direktorica Informativnog programa Nove TV.

“Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave”, objavila je Jadranka Kosor, bivša premijerka na Twitteru.

Sućut je putem te društvene mreže izrazila i Mirela Holy. 

"Ajme, ajme. Iskreno saučešće obitelji, prijateljima i kolegama. Umro je Mislav Bago" napisala je. 

Vijest o smrti Mislava Bage zatekla je i Davora Bernardića. 

“Izražavam svoju iskrenu sućut obitelji i prijateljima jednog od naših najboljih novinara. Njegov rad, profesionalizam i postignuća bit će još dugo svjetionik hrvatskog novinarstva. Dragi Mislave, počivaj u miru”, stoji u objavi.

Sućut obitelji i suradnicima Mislava Bage izrazila je i Dalija Orešković na Twitteru.

"Postoji dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima", napisala je.

Novinarka Ivana Ivanda Rožić podijelila je mnoštvo zajedničkih fotografija nastalih tijekom godina.

"Od sitnih noćnih izlazaka, beskrajne zabave, do 10 godina zajedničkog rada... U svim si situacijama bio prijatelj! Počivao u miru, dragi Mislave. Beskrajno sam tužna... Falit ćeš", objavila je.

Od kolege se oprostio i novinar Ilija Jandrić. "Ne mogu vjerovati, bez teksta sam. Pokoj ti duši, Bago. Falit ćeš nam ... ", napisao je.

"Počivaj u miru, dragi Mislave", stoji uz objavu novinara Andrije Jarka koji je na Instagramu podijelio i njihovu zajedničku fotografiju.

Novinar i urednik Zoran Šprajc, također, se oprostio od kolege. 

- Dragi moj, predragi moj kolega, drug i prijatelj, legenda jedna, ljudina jedna, pa kud sad i ti, čovječe dobri! - objavio je na Facebooku te izrazio sućut obitelji, prijateljima i kolegama televizijskog novinara.

Novinarka Mirna Zidarić na Instagramu je podijelila nekoliko njihovih fotografija te napisala:

"Mnoge si prekidao u bespotrebnim izlaganjima, a sada si sve nas ostavio bez teksta, u šoku i tuzi jer izgubili smo jedinstvenog kolegu, prijatelja i neiskvarenu dušu. Počivaj u miru dragi Bago".

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko oprostio se od kolege i dugogodišnjeg prijatelja te izrazio sućut.

"Ovo je veliki šok za sve nas. Ne mogu vjerovati da ga više nema. Golema tuga! Bili smo prijatelji 25 godina. Nevjerojatno dobar čovjek. Sjajan novinar koji se nikada nije libio postavljati prava pitanja. Veliki gubitak za našu profesiju. Zbogom dragi prijatelju. U svoje osobno ime i u ime Hrvatskog novinarskog društva obitelji i prijateljima izražavam sućut", izjava je koja stoji na stranici HND-a.

Od novinara se oprostila i glazbenica Severina koja je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. "Voljeni Mislav Bago", kratko je napisala pored.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VIDEO Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije