Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječila se

Pjevačica otvoreno o svojim psihičkim problemima: 'Društvene mreže nisu zdrave'

Foto: PA/Pixsell
1/7
27.04.2019.
u 16:13

Selena Gomez je priznala da ima probleme i prijavila se u psihijatrijsku ustanovu gdje je provela neko vrijeme kako bi liječila depresiju. Odlučila je ipak prekinuti svoju medijsku šutnju pa je za podcast emisiju brenda 'Couch' otvoreno progovorila o svojim problemima.

Pjevačica i glumica Selena Gomez ima problema sa psihičkim zdravljem posljednjih nekoliko godina, zbog čega se povukla iz javnosti, a u jednom trenu je čak nestala s društvenih mreža.  Čak i s Instagrama gdje je dugo bila najpraćenija osoba. 

- Nije nimalo zdravo svakodnevno biti prisutan na društvenim mrežama. Primijetila sam to po sebi, postala sam prilično depresivna gledajući sve te savršene ljude. Mnogi ljudi su jako izloženi društvenim mrežama, a bilo bi dobro kada bi svako od nas vodio računa o tome što gleda i koliko to utječe na nas - rekla je Gomez.

Selena je priznala da ima probleme i prijavila se u psihijatrijsku ustanovu gdje je provela neko vrijeme kako bi liječila depresiju.
Odlučila je ipak prekinuti svoju medijsku šutnju pa je za podcast emisiju brenda 'Couch' otvoreno progovorila o svojim problemima.

Priznala je da je teško prihvatila činjenicu da joj je potrebna pomoć, a obratila se liječniku tek na nagovor obitelji i prijatelja. Nakon toga se prijavila u psihijatrijsku ustanovu. Kaže da je situacija bila komplicirana jer je već jednom pokušala potražiti pomoć i nije joj uspjelo. No sada vjeruje u terapiju.

Ključne riječi

Komentara 6

ZN
znam
20:47 27.04.2019.

Krajem svibnja odrzava se Digital dementia summit (online i besplatan). Oko 60 strucnjaka ce govoriti o ulozi tehnologije i utjecaju na zdravlje.

AU
austrougarskigeneral
17:18 27.04.2019.

pritisak slave

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:42 27.04.2019.

Svi se trebaju ugledati u Adele. Snimila album, bila na turneji godinu dana, zaradila novce i sad zivi mirnim zivotom. Nema je ni na tv i novinama. Na IG objevi jednu sliku mjesecno i to kad uslika nesto lijepo u prirodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije