Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživao u boravku

Pjerino Bebić: Tom Cruise je ljudina, obećao je vratiti se

tom cruise
dalibor urukalović/pixsell
03.09.2012.
u 09:00

Hollywoodska zvijezda razgledala je s gradonačelnikom Bebićem Markovu spilju, katedralu i kazalište staro 400 godina

Iako se nagađalo da bi Tom Cruise jučer mogao krenuti put Venecije na premijeru filma o Ronu Hubbardu, osnivaču scijentologije, čiji je veliki štovatelj i sljedbenik, zvijezda “Top Guna” s prijateljima se ipak uputio prema Crnoj Gori. Nakratko se zaustavio u Dubrovniku samo da bi sredio carinske formalnosti. U Grad ovaj put nije ulazio, za razliku od 2004. godine, kada je bio oduševljen starinama Dubrovnika. Tijekom dvodnevnog boravka na Hvaru nasred pjace susreo se i s gradonačelnikom Pjerinom Bebićem, koji mu je prišao i upoznao se s njim.

– Tom Cruise je ljudina, ni jednu želju za fotografiranjem nije odbio, a u jednom je trenutku oko njega bilo 250-ero djece. Svi su oni kući otišli sa zajedničkom slikom. Ničim nije pokazao da mu je teško, da možda želi malo mira – rekao je Bebić.

Gradonačelnik se obradovao jer se glumac zanimao za povijest grada, pa ga je poveo u obilazak. Cruisea se najviše dojmilo kazalište staro 400 godina i Markova spilja, jedno od najznačajnijih hvarskih arheoloških nalazišta.

– Imao je stotinu pitanja i pažljivo je slušao o našoj povijesti. Svidjeli su mu se i latinski napisi na našem kazalištu. Jako sam se obradovao kad je obećao da će se vratiti i mnogo pažljivije sve razgledati – priča Pjerino Bebić.

Gradonačelnik ne misli da je riječ o pukoj kurtoaziji, uostalom baš on ima iskustva s hollywoodskim zvijezdama koje u sve većem broju posjećuju Hvar. Bebić tvrdi da nitko od njih ništa ne govori samo reda radi.

– Svi su oni vrlo izravni i da im nešto ne odgovara, sigurno bi to i rekli. Pitao sam Cruisea je li imao neku primjedbu, na što mi je odgovorio da nije. Drago mi je da su svi oni prepoznali Hvar kao idealno mjesto za odmor – priča Bebić.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:39 03.09.2012.

Obeća je Tom Cruise da će se naći koja uloga u Hollywoodu i za šjor Perina jer je on rođeni glumac.

MI
mirac
12:57 03.09.2012.

Čemu cinizam. Raduje me da svjetski poznate face odmaraju na našem Jadranu. Iskreno se nadam da će htjeti opet doći. Bilo bi lijepo vidjeti ga. Ako je proveo odmor uživajući, sigurno će potaknuti druge da dođu. Pa mi smo turistička zemlja i sve i jedan gost je dobro došao a gdje ne tako netko popularan kao gosp. Tom Cruise.

Avatar My Style
My Style
15:42 03.09.2012.

TC - uvek izgleda 12 godina mladje !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije