Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodavala je drogu

Pink otkrila da se predozirala sa samo 16 godina: 'Skoro sam umrla'

Foto: Instagram
1/11
25.10.2023.
u 22:30

1995. godine izbacili su je iz kuće jer se drogirala i prodavala drogu, a onda se jednu večer i predozirala

Američka pop zvijezda Pink (44), pravog imena Alecia Beth Moore, iznenadila je fanove priznanjem da je skoro umrla od predoziranja teškim drogama 1995. godine, kada je njoj bilo samo 16 godina. Naime, pjevačica je imala intervju sa Cecilijom Vegom, a tom se prilikom prisjetila teškog djetinjstva.

"Odrasla sam u kući u kojoj su svaki dan moji roditelji vrištali jedno na drugo, bacali stvari, mrzili se. Drogirala sam se i prodavala sam drogu", rekla je Pink.

VEZANI ČLANCI

To je, kaže, dovelo do izbacivanja iz kuće i napuštanja srednje škole. Sve se to dogodilo samo nekoliko tjedana prije nego što je potpisala svoj prvi diskografski ugovor.

A onda se jednu večer predozirala. 

"Bila sam na rave partyju i predozirala sam se. Bila sam na ecstasyju, anđeoskom prahu, metamfetaminu, svim mogućim drogama. A onda sam pretjerala. Bilo je previše", rekla je Pink. Voditeljica ju je pitala je li zamalo umrla, na što je Pink rekla "da". 

Nakon toga odlučila je prestati s drogiranjem, prestala je koristiti sve teške droge i nekoliko tjedana kasnije potpisala je ugovor koji joj je promijenio život. 

Inače, pjevačica je godinama pričala o svojoj zlouporabi droga u prošlosti. Još 2012. godine rekla je da nije bila hospitalizirana zbog predoziranja, ali da joj je to bio poziv na buđenje. "Sjećam se da sam ujutro ustala s poda - i to je bio posljednji put da sam ikada više dotaknula drogu", kazala je ranije.

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije