Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda meksičkih sapunica:

Da bi se pomirila sa zaručnikom, pomoć je tražila od šamana

esmeralda Pimentel
Foto: Promo
1/3
04.04.2015.
u 13:46

Četvrta najljepša žena Meksika i zvijezda telenovele "Boja strasti" nakon osam mjeseci razdvojenosti obnovila je ljubavnu vezu s glumcem Osvaldom de Leonom

Senzibilnoj tamnokosoj ljepotici Lucíji Gaxioli Murill, junakinji meksičke telenovele "Boja strasti" koja se emitira na HTV-u, sreća nikad nije bila naklonjena. Majka joj je poginula kad je Lucía bila jako mala, nakon čega se otac oženio majčinom zlom sestrom Rebecom. Godinama poslije, kad je Lucía postala prekrasna mlada žena, njena maćeha i teta našla je ljubavnika koji je zbog okrutne Rebece počinio samoubojstvo.

Proglašena otkrićem godine

Marcelo (Eric Elias) želi istražiti razlog bratove smrti te u želji da se osveti povezuje se s obitelji Gaxiola Murillo i spontano se počne zaljubljivati u Lucíju koja ga isprva odbaci, ali s vremenom ga ipak prihvati...

U "Boji strasti" u ulozi Lucíje gledamo 25-godišnju meksičku glumicu i manekenku Mariju Esmeraldu Pimentel Murguia, poznatiju kao Esmeraldu Pimentel, kojoj je to prva glavna uloga u sapunici. Rođena je 8. rujna 1989. u Guadalajari, a manekensku karijeru počela je 2007. na nacionalnom izboru ljepote Nuestra Belleza Mexico gdje je proglašena četvrtom naljepšom ženom Meksika. Nakon toga počela je snimati reklame te je postala model za razne modne marke. Završila je studij glume na glumačkoj akademiji Televise, vodeće meksičke producentske kuće u proizvodnji sapunica. Prije "Boja strasti" glumila je u nekoliko drugih sapunica među kojima su "Znaj da te volim", "Komadić neba" i "Ponor ljubavi" u kojoj je odglumila sporednu negativku i osvojila nagradu Premios ACE za otkriće godine. U njenu životopisu upisana je i rola glavne negativke Francesce Ruiz de Hinojosa u serijalu "Gossip Girl Acapulco", meksičkoj inačici popularne američke serije "Tračerica". Prije tri godine debitirala je u kazalištu ulogom u predstavi Palomita Pop te na velikom platnu manjom ulogom u filmu "Viaje de Generacion".

Magija joj donijela sreću

Osim svojim glumačkim postignućima i modnim kampanjama, bivša misica novinske stupce puni i zbog svojeg ljubavnog života. Naime, kako tvrde meksički mediji, 25-godišnjakinja se pomirila s pet godina starijim glumcem i manekenom Osvaldom de Leonom s kojim je lani u ožujku prekinula zaruke nakon što su u ljubavi živjeli tri godine. Pomirili su se lani u studenom, a kako bi vratila ljubav svog života, Esmeralda je bila spremna i na drastične, neki bi rekli i očajničke poteze. Naime, meksičke novine pisale su da je glumica u listopadu prošle godine otišla kod šamana i molila ga da joj pomogne vratiti zaručnika. A čini se da je magija učinila svoje jer mjesec dana kasnije, poslije osam mjeseci razdvojenosti, Osvaldo je shvatio da ne može bez bivše drage te je par svojoj ljubavi odlučio dati drugu šansu.

Prijatelji tvrde da su sada sretniji nego ikad prije, a da su se pomirili, i od najbližih su neko vrijeme tajili.

– Željeli su u miru uživati u ponovno pronađenoj zajedničkoj sreći i zato nisu nikome govorili da su opet u vezi – kazao je izvor blizak glumačkom paru. Pimentel i De Leone ponovno i žive skupa, ali jako paze da ih se u javnosti ne vidi zajedno pa i na posao svatko ide svojim automobilom. – Osvaldo je muškarac za kojeg se vrijedi boriti – opijena ljubavlju kaže Esmeralda.

Komentara 3

Avatar josip.veric2
josip.veric2
10:14 05.04.2015.

Zanimljivo ,ako se pogleda njezina kratka biografija , dogadjanja u obitelji imatu nesta crnog okultnog i s njezinim precima i ona je trazila usluge vracara ,ne zaboravite da je svaki odlazak k vidovnjacima i vracarima sklapanje pakta s sotonom koji kad tad dolazi po svoj plijen.

DU
Deleted user
13:42 05.04.2015.

A tko je šaman?

Avatar lasta mala
lasta mala
13:54 04.08.2015.

I jel fercera???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije