Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimili ga prolaznici

Pijan i nasrtljiv! Zvijezda popularne serije uhićena ispred noćnog kluba

Foto: Instagram screenshot
1/4
28.10.2019.
u 20:00

Jamčevina za glumca Jareda Padaleckog je određena na 15 tisuća dolara, no još uvijek nema potvrde je li plaćena.

Jared Padalecki, holivudski glumac koji je poznat po svojoj ulozi u seriji 'Lovci na natprirodno', uhićen je u nedjelju rano ujutro.

Popularni glumac uhićen je ispred kluba Stereotype, koji često posjećuje u Austinu, Teksasu. Prema pisanjima stranih medija, glumca očekuje suočavanje s dvije optužnice za napad i jednom za pijanstvo. TMZ portal je objavio i snimku prema kojoj se vidi ponašanje glumca i razlog zašto su se policajci morali umiješati u cijelu priču.

Foto: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL

Očevidci s mjesta događaja su za portal ispričali da je Jared navodno udario barmena u lice i da ga je prijatelj pokušao smiriti vani, no Jared mu se usprotivio. Sukobio se i s glavnim voditeljem spomenutog objekta kojeg je, navodno, također udario u lice. Kada ga je policija pokušala obuzdati, izvadio je smotuljak s novcem i mahao njime pred policijom, piše TMZ.

Jamčevina je određena na 15 tisuća dolara, no još uvijek nema potvrde od službenih izvora je li plaćena. Jared Padalecki glumio je u brojnim poznatim serijama i filmovima, kao što su 'Gilmore Girls', 'House of Wax', 'New York Minute' i 'Friday the 13th'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije