Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni nalaz

Philip Seymour Hoffman preminuo od mješavine kokaina, heroina i raznih tableta

Philip Seymour Hoffman
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/4
28.02.2014.
u 22:13

Philip Seymour Hoffman pronađen je mrtav početkom mjeseca, slomivši tako srca brojnih obožavatelja, kolega i obitelji...

Philip Seymour Hoffman pronađen je mrtav početkom mjeseca, slomivši tako srca brojnih obožavatelja, kolega i obitelji. Prema nalazu njujorškog mrtvozornika, Hoffman je preminuo od fatalne mješavine heroina, kokaina i nekoliko drugih droga - raznih vrsta tableta.

Prema nalazima mrtvozornika, u Hoffmanovom tijelu su se u vrijeme smrti nalazili: heroin, kokain, antidepresiv i amfetamin. Miješanje heroina i kokaina često se naziva i 'speedballing'. Ista mješavina ubila je Chrisa Farleyja, Rivera Phoenixa i Johna Belushija.

Da podsjetimo, Hoffman je pronađen mrtav 2. veljače u svom domu u New Yorku, a pronašao ga je prijatelj. Iza sebe je ostavio dugogodišnju partnericu i njihovo troje djece. Borbu s ovisnostima vodio je od 20. godine, kada se prvi put prijavio na liječenje.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Philip Seymour Hoffman pomagao Heathu Ledgeru da se ostavi droge

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
09:16 01.03.2014.

ok, znaci imamo totalnog narkomana koji je umro zbog svoje ovisnosti...sad ga trebamo zaliti, I svim ostalim narkomanima dati apsolutnu podrsku?ako apsolutno izuzmemo stereotip o nerzumijevanju I omalovazavanju koje sakoman I slicni daju u obranu istih( jer se radi o popularnom milioneru) koja je slijedeca obrana ovakvih propalica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije