Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Petra iz 'Braka na prvu' pokazala fotku iz mladosti i odgovorila hejterima: 'To je moj izbor'

Foto: instagram
1/33
22.10.2023.
u 10:30

Lijepa liječnica Petra Meštrić svojom se objavom obratila svima onima koji joj predbacuju korekcije koje je napravila na sebi te način na koji uređuje svoje fotografije.

Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Petra Meštrić izrazito je aktivna na svojim društvenim mrežama. Petra tamo sa svojim pratiteljima dijeli svoje profesionalne uspjehe, ali i događanja koja posjećuje te s kim se druži, gdje putuje i kako provodi vrijeme. Ovoga puta, lijepa liječnica svojom se objavom obratila svima onima koji joj predbacuju korekcije koje je napravila na sebi te način na koji uređuje svoje fotografije. 

Naime, Petra je podijelila fotografiju iz tinejdžerskih dana te pored uputila poruku svojim hejterima.

- Našla sam sliku kako sam izgledala sa 16-17 godina, prije korekcija i prije photoshopa - otkrila je pa dodala:

- Za sve one koji mi stalno postavljaju to pitanje. Iskreno, ne mislim da mi je trebalo ni jedno ni drugo, ali koristim jer je to moj izbor. Ps. Tad mi nije trebao photoshop - zaključila je.

 

Inače, Petra je u 'Braku na prvu' sudjelovala s Darijem Crnkovićem, a nakon snimanja oni su ostali u prijateljskim odnosima. S nekim kandidatkinja je također u dobrim odnosima te se posebno često druži s Hedvigom Tandarom. Sve to Petra dijeli na svojim društvenim mrežama gdje je ranije otkrila i da ima novi posao. 

- Vidjela sam oglas, svi parametri su mi se svidjeli. Inače, diplomski rad sam pisala na Katedri za školsku medicinu, a tema diplomskog rada mi je bila Prevencija mentalnog zdravlja mladih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. I super mi je da ću sad moći raditi malo više na toj prevenciji, edukaciji, a i veseli me vidjeti kako će me najmlađi pacijenti prihvatiti, rekla je i dodala:

VEZANI ČLANCI

 

- Konkretno u školskoj medicini fokusiran si na zdravstvenu skrb djece i adolescenata. Posao uključuje pregledavanje djece kako bi pravovremeno otkrio zdravstvene probleme, cijepljenje, praćenje rasta i razvoja. Super je jer su tu jako bitne komunikacijske vještine. Moraš surađivati  s obiteljima i školama kako bi osigurao zdravlje djece. Jako mi se sviđa jer je puno toga usmjereno na prevenciju i edukaciju, kazala je Petra. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:38 22.10.2023.

"hejteri".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije