Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Pedro Soltz kandidatima zadao izazov za ovotjednu emisiju: 'Čekam vas u dvorani'

Foto: Nova TV
1/7
11.04.2023.
u 17:29

Kandidati su se već navikli da odmah po završetku jedne epizode kreću s intenzivnim pripremama za drugu, a da njihov tempo bude još dinamičniji pobrinuo se prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz koji je upleo svoje prste ne bi li parovima pripremio posebno iznenađenje.

Natjecatelji 'Plesa sa zvijezdama' zaključno sa šestom epizodom koja je iza nas stigli su na pola puta svoje plesne avanture u showu, a prošlotjedna emisija potvrdila je da plesni parovi napreduju punom parom! U showu je ostalo osam parova, a kako natjecanje odmiče, tako i njihovi plesni izazovi postaju sve zahtjevniji.

Kandidati su se već navikli da odmah po završetku jedne epizode kreću s intenzivnim pripremama za drugu, a da njihov tempo bude još dinamičniji pobrinuo se prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz koji je upleo svoje prste ne bi li parovima pripremio posebno iznenađenje. Naime, tema nadolazeće emisije je 'Pedrov izazov', a sudeći prema njegovoj najavi, pred nama je uzbudljiva i zanimljiva epizoda.

„Pripremio sam plesne korake za sve parove i ne samo to – birat ću i plesove. Čekam vas u dvorani, bit će gušt!“, najavio je Pedro koji će dodijeliti dva dodatna boda onom plesnom paru koji po njegovom mišljenju najbolje ispuni zadani izazov.

U nedjelju ćemo od plesnih stilova vidjeti dva tanga, dvije rumbe, dva jivea i sambu, a Pedrov izazov neće biti jedini s kojim će se natjecatelji susresti u sedmoj epizodi. S obzirom na to da je u natjecanju ostao paran broj plesnih parova, na kraju emisije vidjet ćemo kako se kandidati snalaze u timskom izazovu. Plesni parovi bit će podijeljeni u dva tima, a o sastavu svakog tima odlučivat će kandidati koji su u prošloj emisiji ostvarili najveći broj bodova.

Za jedan tim, članove će birati Mario Mandarić, dok će drugi tim predvoditi Daria Lorenci Flatz, a po završetku oba nastupa žiri će ocijeniti njihove timske izvedbe. Jedna skupina plesat će tango, druga cha cha cha, a tko će se najbolje snaći u nadolazećim izazovima doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV!

VIDEO Sanja Doležal: Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije