Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirale zajedno

Pecotićeva bivša supruga bodrila pjevača zajedno s njegovom novom djevojkom: 'Run, Peco, run'

Foto: Ivo Čagalj/ Pixsell /Instagram screenshot
1/12
20.10.2022.
u 19:46

Radi se o fotografiji nastaloj u veljači 2020. na splitskoj Rivi kada je Marko Pecotić trčao maraton. Podržati su ga tada došle i supruga Irena i nova djevojka Silvija Dvornik koje su se fotografirale dobro raspoložene s transparentom na kojem je pisalo 'Run, Peco, run'.

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco obznanio je da se razvodi od supruge, farmaceutkinje Irene nakon 17 godina braka, a kako je javno priznao, već je pronašao novu ljubav. Nedugo nakon toga otkrio je da se radi o njegovoj suradnici, Splićanki Silviji Dvornik

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti - rekao je za Slobodnu Dalmaciju te time šokirao javnost. Marko i Irena donedavno su izgledali kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. 

Irena se o cijeloj situaciji nije izjašnjavala za medije. No, iako su Marko i Silvija izbrisali svoje društvene mreže, ona nije ništa mijenjala. Na Instagram profilu Markove bivše supruge nalaze se njihove zajedničke fotografije kao i fotografija na kojoj su zajedno Irena i Markova nova ljubav Silvija.

Radi se o fotografiji nastaloj u veljači 2020. na splitskoj Rivi kada je Marko trčao maraton. Podržati su ga tada došle i Irena i Silvija koje su se fotografirale dobro raspoložene s transparentom na kojem je pisalo 'Run, Peco, run' te pored kojoj je bilo srce. 

- Nama si već najveći pobjednik – napisala je tada Irena pored objave te dodala emotikone srca.

Podsjetimo, Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Irena na društvenoj mreži Instagram ima otvoren profil te više od 5000 pratitelja, a može se vidjeti kako redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

Među objavama na Instagramu nalaze se još uvijek i druge njihove zajedničke uspomene poput videa s njihovim fotografijama s vjenčanja koji je objavila u srpnju ove godine povodom 17. godišnjice braka.

 - Prije 17 godina i jedan dan sjela je u autobus Zagreb-Split jedna studentica, a na svim koferima u bunkeru vukla se i njena vjenčanica… Svašta je tada bilo u toj mladoj glavi, pod srcem joj je kucalo još jedno srce, ali znala je da je sretna i da će sutra reći uzimam svom cijelom svijetu i onda i sutra i dogodine i zauvijek i kad je lijepo i kad je manje lijepo znam tko mi srce čuva – napisala je tada.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i aj prvi pust smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Ključne riječi

Komentara 4

PO
poluvodič
20:45 20.10.2022.

tko ga zna, ne čudi se razvodu, bravo za nju

BE
Berri
21:23 22.10.2022.

Evo malo obiteljske priče o Peci. Govorimo o didu Marka, admiralu Peci.: Bogdan Pecotić (Smokvica, 21. studenoga 1912. – Split, 14. svibnja 1998.), jugoslovenski admiral. Bio je admiral Jugoslovenske Ratne Mornarice i i narodni heroj. Godine 1941. je stupio uo u Narodnu Oslobodilačku Vojsku Jugoslavije i sljedeće godine u KPJ. Ratni zapovjednik 2., 13. i 4. Dalmatinske brigade, načelnik štaba 9. divizije, zapovjednik 20. divizije i dr. Poslije rata bio je načelnik štaba JRM, komandant IV. vojne oblasti.

BE
Berri
21:17 22.10.2022.

Iste radi, jer istina ima oči i uši, i dugo pamti, valja reći.; "Djed Marka Pecotića Pece bio je admiral Jugoslovenske ratne mornarice (JRM). Admiral Bogdan Pecotić zvani Peco, bio je komandant IV. armijske oblasti od 1967. do 1968. godine,, i na nizu odgovornih partijskih i armijskih funkcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije