Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopija

Paul McCartney u izlasku s najmlađom kćeri koja mu jako nalikuje

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
08.05.2017.
u 09:28

Trinaestogodišnja Beatrice Paulova je kći iz braka s Heather Mills. Beatrice se rijetko pojavljuje u javnosti i zato je njen dolazak na mjuzikl Carousel bilo veliko iznenađenje

Paul McCartney iznenadio je postavu mjuzikla Carousel kad im je banuo u garderobu, a njegove obožavatelje iznenadila je fotografija koju je glazbenica Katherine Jenkins objavila na Instagramu.

Naime, na fotografije s Paulom i ekipom iz mjuzikla je i najmlađa McCartneyjeva kći Beatrice koja se zbilja rijetko pojavljuje u javnosti. 

Obožavatelji su odmah u njoj prepoznali poznatog Beatlesa u mlađim danima. Trinaestogodišnju Beatrice Paul je dobio
u braku s Heather Mills. 

McCartney ima još četvero djece, 45-godišnju Stellu koja je proslavljena modna dizajnerica, 39-godišnjeg Jamesa koji je glazbenik, 47-godišnja Mary je fotografkinja, a 54-godišnja Heather je kći njegove pokojne supruge Linde koju je Paul usvojio kad se oženio Lindom.  

 

 

 

Macca at the matinee! Eek! #carousel #HeyJules @englishnationalopera

A post shared by Katherine Jenkins (@realkathjenkins) on

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:03 08.05.2017.

legenda beatlesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije