Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Maestro'

Ozren Grabarić je najbolji dirigent i pobjednik showa

maestro
Foto: HRT
1/2
08.11.2014.
u 23:24

Glumac Ozren Grabarić je na kraju i pobijedio u HTV-ovom showu "Maestro"

Iako mu se ideja da dirigira u nekom televizijskom showu u početku činila toliko apsurdnom da ponudu za sudjelovanje nije mogao odbiti, glumac Ozren Grabarić je na kraju i pobijedio u HTV-ovom showu "Maestro".

Usprkos ogromnoj tremi koju je imao u finalu, svojim umijećem oduševio je žiri i u završnici pobijedio finaliste Barbaru Kolar i Nicolasa Quesnoita.

>>Damir Urban: Sasvim zasluženo sam ispao

>>Simfonijski orkestar spasio Barbaru, Maestro napustila Areta Ćurković

>>'Labudica za pultom' Barbara Kolar pobrala prvu 'desetku'

Komentara 6

AL
Alkana
14:19 09.11.2014.

Odličan show i sve pet! Vrlo zanimljivo i edukativno i za one koji baš nisu skloni klasičnoj glazbi. Nadam se da će od sada više ljudi dolaziti i u Lisinski na koncerte ovog predivnog simfonisjkog orkestra HTV-a-

MM
mmmimmma
07:11 09.11.2014.

Izvrsna emisija, takvih bi trebalo biti češće! Čestitam Ozrene, navijala sam za Vas otpočetka, odradili ste to s dušom :)...i pobjedili u jakoj konkurenciji! Svaka čast i Vama i ostalim kandidatima!

MA
matan91
08:46 09.11.2014.

emisija je još jedna u nizu domaće nam dalekovidnice kojom se želi pokazati da je sve relativno. Relativizira se jedna profesija za koju je potrebno puno truda i grijanja stolca uložiti te se sve svodi na par tjedana edukacije. Tipično za neka bivša vremena u kojim si kao polaznik partizanske škole mogao biti direktor svemira ako si htio. Postavlja se pitanje što je sljedeće: Doktor, Stomatolog? A zašte ne na primjer i Predsjednik općine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije