Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo!

Oženio se Andrej Dojkić, samozatajni glumac neko vrijeme je tajio da je otac, a sada je podijelio sretnu vijest

Andrej Dojkić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
01.10.2021.
u 22:00

Glumac se proslavio ulogom u popularnoj domaćoj seriji "Zabranjena ljubav", a neko vrijeme je bio u fokusu javnosti zbog svoje veze s kćeri bivšeg premijera, Petrom Sanader.

Glumac Andrej Dojkić se oženio, a na svojim je društvenim mrežama objavio sretnu vijest. Objavio je romantičnu fotografiju na kojoj on i njegova odabranica poziraju okrenuti leđima prema kameri odjeveni u odijelo i vjenčanicu.

Uz njega i suprugu Ines Cvjetojević na fotografiji je i njihova kći Nicole a ovaj samozatajni glumac rijetko govori o svojem privatnom životu. Neko vrijeme je tajio da je 2017. godine postao otac malene Nicole, a nije poznato kada je upoznao svoju sadašnju suprugu.

Inače, glumac se proslavio ulogom u popularnoj domaćoj seriji "Zabranjena ljubav", a neko vrijeme je bio u fokusu javnosti zbog svoje veze s kćeri bivšeg premijera, Petrom Sanader.

Andrej je od 2017. godine član glumačkog ansambla kazališta Gavella, a iako je upisao studij ekonomije, uloga u seriji "Zabranjena ljubav" promijenila je njegovu karijeru.

-Kao dijete nisam sanjao o tome da postanem glumac. Nisam volio čitati lektire i ići na dugometražne predstave osim onda kada sam morao. Više su me zanimali streetball, skateboard, avanture i pustolovine. Filmove sam obožavao i imao sam jedan pokvaren video player koji povremeno nije radio tako da sam ga svako malo popravljao sam. Uništio mi je puno video kazeta.

-Hvala mojoj majci što mi je omogućila i dopustila da u životu odaberem svoj put stvaranja, hvala joj što sam uporan i što me naučila da slijedim svoje srce – koje uvijek treba slušati čak i onda kada si u kutu okrugle sobe, a kamera i svjetla pozornice su ugašeni- napisao je glumac na svojoj služenoj stranici.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
01:26 02.10.2021.

Bas me zanima kak je ovom nadimak. A gospodja nije Dojkic?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije