Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će uzbudljivo

Ove subote vraća se show 'Zvijezde pjevaju', a imaju i zanimljivu gošću iz Srbije!

Foto: Dario Njavro/HRT
1/6
05.04.2022.
u 12:20

Konstrakta će nastupiti nakon natjecateljskog dijela showa.

Show 'Zvijezde pjevaju' vraća se ove subote nakon stanke zbog bolesti nekih članova ekipe, a tom prilikom imaju i posebnu gošću - Konstraktu

- Uživat ćemo u atraktivnom nastupu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu - Konstrakte! Ana Đurić Konstrakta trenutačno je u vrhu na kladionicama koje prognoziraju pobjednika na Pjesmi Eurovizije - napisali su na svojim društvenim mrežama. 

Konstrakta će nastupiti nakon natjecateljskog dijela showa.

Foto: Kosta Đuraković/PROMO

U prošloj je emisiji, podsjetimo, show napustio prvi par - Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo. Kada su se zbrojili bodovi žirija i publike, oni su imali najmanje. I ove subote netko će doći do kraja svoje glazbene avanture u showu Zvijezde pjevaju, a za prolaz sedam će se parova boriti pop i rock pjesmama.

Zanimljive izvedbe u ovim popularnim glazbenim žanrovima i ovaj će put ocjenjivati Zorica Kondža, Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja. 

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila je o svojoj borbi s endometriozom, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Komentara 2

BE
berija
12:32 05.04.2022.

Kladim se da bi i voditelji i autori glasovali za Vučića, baš poput njihove gošće. Nisam pogledao ni jednu emisiju "Zvijezde pjevaju" a zasigurno niti neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije