Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovne toalete

Ove dame u Cannesu su ipak pokazale malo previše

Foto: PA/Pixsell
1/5
26.05.2017.
u 11:33

Bella Hadid, Shanina Shaik i Nicki Minaj šetajući crvenim tepihom na amfAR gala večeri stalno su pridržavale svoje haljine i pazile koju pozu zauzimaju kako pred fotaparatima ne bi otkrile previše

Na amfAR gali na filmskom festivalu u Cannesu svake godine se dame crvenim tepihom prošeću u raskošnim i izazovnim toaletama, a ove godine uzvanice su malo pretjerala i pokazale previše. 

Izazovnim toaletama ipak su se najviše izdvojile manekenke Bella Hadid i Shanina Shaik te pjevačica Nicki Minaj. Bella je za ovu priliku odabrala haljinu modnog brenda Ralph & Russo i bio je to odvažan potez jer haljina bila prozirna i ukrašena kristalima, a ispod nje je Bella bila gotovo skroz gola.  

Njena kolegica Shanina Shaik također je svojom haljinom u prvi plan stavila svoje seksepil ali haljina joj je stvarala i dosta problema jer je zbog velikog proreza na nogama i zbog proreza ispod pazuha koji je sezao do struka stalno je pazila da slučajno ne pokaže više no što želi.

Nicki Minaj imala je sličan problem sa svojom crnom čipkastom haljinom koju je šetajući crvenim tepihom stalno popravljala i pridržavala kako joj ne bi ispale grudi. 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:35 26.05.2017.

dobre mačkice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije