Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manekenka

Dva mjeseca nakon poroda Irina zadivila savršenom figurom

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.05.2017.
u 13:59

Anđelica Victoria's Secreta Irina Shayk crvenim tepihom filmskog festivala prošetala se u prozirnoj žutoj Versaceovoj haljini

Prošla su dva mjeseca otkako je rodila, a Irina Shayk već je vratila svoju manekensku liniju.

Anđelica Victoria's Secreta jučer se u prozirnoj žutoj Versaceovoj haljini prošetala crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu i sve zadivila besprijekornom figurom. Irina i glumac Bradley Cooper u ožujku su postali roditelji djevojčice Lee De Seine. 

Manekenka je za ovaj styling, koji savršeno ističe njezine atribute, od obožavatelja dobila samo pohvale. 

 

 

 

🇫🇷💛✨

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

 

 

 

Komentara 1

TO
Toddetski
07:40 25.05.2017.

Na čiju štetu ona izgleda ovako ljepo? Djeteta? Majka koja bi trebala dojiti svaka dva sata i biti uz malo dijete nađe vremena da se prešetava po nekakvim tepisima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije