Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladolika voditeljica

Ovakvu je ne viđamo često! Minea oduševila u sportskom izdanju

Foto: Instagram screenshot
1/13
21.07.2021.
u 19:52

Voditeljica InMagazina Nove TV u petom desetljeću ne prestaje dobivati komplimente na račun svoje mladolikosti.

Voditeljica i pjevačica Renata Končić (43), poznatija kao Minea, obično na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je savršeno sređena i našminkana. Mineini fanovi navikli su vidjeti ju u znimljiviim modnim kombinacijama, zbog kojih često dobiva gomile lajkova. 

No, ovaj put se odlučila za potpuno drugačije izdanje. Naime, Minea je pozirala ispred kafića u prirodnom, sportskom izdanju. Na sebi je imala bijele kratke hlače, crnu majicu i bijele tenisice. Uz, naravno, Minein neizostavak osmijeh.

Foto: Instagram

"Priodna žena. I mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra. Podrška za sve prirodne žene", napisala je uz fotografiju. 

Voditeljica InMagazina Nove TV u petom desetljeću ne prestaje dobivati komplimente na račun svoje mladolikosti. 

VIDEO>> Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria5
20:14 21.07.2021.

Dobro izgleda, trebala se udati kad je bilo vrijeme. Kada naučiš da sve sređuje mama i za ništa ne treba brinuti, to uvijek ovako završi

Avatar Hazl113
Hazl113
20:01 21.07.2021.

A gdje su klinci???

Avatar Poskok 1
Poskok 1
21:25 21.07.2021.

Gdje su klinci, zašto se nije udala i bla, bla... Možda ne želi, možda ima zdravstveni problem, možda neki drugi..., njena osobna stvar... Ako nema dijete zašto nema, ako ima kakvo je to ime, kakve su to igračke, zašto ga je slikala ovako ili onako, gdje je soc služba, biti će onakva ili ovakva na mamu... i gomila glupih komentara ljudi koji neprestano zabijaju nos u tuđe živote nebi li valjda tako svoj 17 puta jadniji malo zaboravili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije