Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Ovako su Kardashianke izgledale prije 10 godina, prije botoksa i operacija

Foto: PA/Pixsell
1/4
15.10.2017.
u 12:10

Iako sestre koje je proslavio reality show tvrde da nisu nikada išle na velike estetske zahvate i da je velikim dijelom za njihove transformacije zaslužan samo dobar make up, teško je u to povjerovati

Najpoznatija reality obitelj Kardashian ove godine obilježava deset godina od početka emitiranja njihovog realityja koji im je omogućio milijune na bankovnim računima.

Najmlađi članovi ove obitelji, od kojih je najpoznatija Kim Kardashian, odrasli su pred televizijskim kamerama koje su pratile
sve njihove uspone i padove, a najviše je bilo onih ljubavnih.

 

 

Follow @moistbuddha for all your dank meme needz!!!

A post shared by Men's Humor (@menshumor) on

 

Iako članice ove obitelji negiraju da su imale veće estetske zahvate i da su samo  zahvaljujući čarobnom make upu danas drukčije nego na početku emitiranja showa.

Međutim fotografija snimljena prije desetak godina pokazuje da nije samo make up zaslužan već da su i estetski kirurzi imali posla s Kourtney, Kim i Khloe Kardashian. 

1/12

Komentara 4

RI
rikavac
15:00 15.10.2017.

A ko su u stvari one? Cime se bave ,cime su stekle toliku slavu da se non stop pise o njima i bogastvo? Ja samo neznam kome su toliko interesantne da se pise o njima non stop.

UU
uhljeb u holdingu
13:52 15.10.2017.

žofe

DO
dopizdilomi
12:35 15.10.2017.

U čemu je razlika? Ružne i ogrmone onda, ružne i ogromne sada ali s korekcijama, botoksom i plastikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije